Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Nuorten aikuisten rokotekattavuudessa edelleen Lieksassa parantamisen varaa

Nuorten aikuisten rokotekattavuudessa edelleen Lieksassa parantamisen varaa

Koronarokotteen ottamiseen ilman ajanvarausta tulossa kaksi uutta tilaisuutta

Lieksassa on mahdollista saada koronarokotus ilman ajanvarausta torstaina 23.9. klo 13-15 Siun soten järjestämässä rokotustilaisuudessa Lieksan terveysasemalla (Korpi-Jaakonkatu 21). Tilaisuudessa on tarjolla 1. rokoteannoksia, rokotteena Biontech-Pfizer. Lisäksi maanantaina 27.9. on tulossa toinen Walk in-rokotetilaisuus, josta Siun sote tiedottaa tarkemmin myöhemmin tällä viikolla.

Lieksan kaupungin valmiusryhmä totesi kokoontumisessaan 20.9. edelleen nuorten aikuisten koronarokotekattavuuden olevan huolestuttavan matala Lieksassa. Alhaisin rokotekattavuus tällä hetkellä on 20-29-vuotiaissa.

-Koronarokotteiden ottamista suositellaan vahvasti, koska rokotteella suojataan niin itseä kuin muita ihmisiä. Nämä ns. Walk in -rokotustilaisuudet tekevät rokotteen ottamisen entistä helpommaksi ja tilaisuudet kannattaa käyttää hyödykseen, kannustaa Lieksan kaupungin hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen. -Lisäksi on syytä ottaa myös toinen rokote heti, kun se ajallisesti on mahdollista – vain tällä saamme parhaan suojan, Sihvonen jatkaa.

Koronatilanne Lieksassa on toistaiseksi pysynyt rauhallisena. Uusia koronatartuntoja todettiin kaupungissa viime viikolla kaksi. Laajoja altistumisia ei tämän hetken tiedon mukaan ole tartunnoista aiheutunut.

Seuraavan kerran kaupungin valmiusryhmä kokoontuu maanantaina 4.10.

 

Ajankohtaiset tiedotteet ja ohjeet:

www.siunsote.fi/korona

www.siunsote.fi/koronarokotukset

www.lieksa.fi/ajankohtaista-koronasta

sekä Lieksan kaupungin Facebook-sivu

 

Lisätietoja:

Arto Sihvonen, hyvinvointijohtaja

p. 040 1044 101