Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Muutos Vuonisjärvi-Lieksa kimppakyytiin 25.4. alkaen

Muutos Vuonisjärvi-Lieksa kimppakyytiin 25.4. alkaen

Vuonisjärvi-Lieksa kimppakyyti ajetaan jatkossa perjantaisin. Ajoaikataulu säilyy muuten ennallaan, lähtö kylältä on klo 8.00 ja Lieksasta n. klo 11.30. Päivän tarkemman aikataulun saa suoraan autoilijalta.

 

Reitin autoilijana jatkaa Pauli Meriläinen ja kyyti tilataan edelleen suoraan autoilijalta, asiointiliikennettä edeltävänä päivänä klo 16-18, numerosta: 040 137 4970. (Varanumero: 040 352 5340).

 

Aikaisemmin Vuonisjärvi-Lieksa –kyyti on ajettu torstaisin. Aikataulun muutoksella halutaan taata kimppakyytiä käyttävien asiakkaiden tasapuolinen mahdollisuus hoitaa myös pankkiasioitansa keskustan asiointireissulla ja asiasta on sovittu yhdessä kimppakyytiä käyttävien asiakkaiden kanssa.

 

Lieksan keskustassa on tällä hetkellä kaksi mahdollisuutta hoitaa pankkiasioita henkilökohtaisella asioinnilla, S-Pankki S-Market Lieksan yhteydessä sekä Pohjois-Karjalan Osuuspankin konttori, jonka asiakaspalvelu ilman ajanvarausta on avoinna ma, ke, pe klo 10-16. Tiistaisin ja torstaisin pankissa pääsee asioimaan etukäteen sovittujen aikojen mukaisesti.

 

Ajopäivän muutoksesta on keskusteltu myös Hattuvaara-Lieksa –kimppakyydin osalta, mutta kyytiä pääsääntöisesti käyttävät asiakkaat eivät ole toistaiseksi kokeneet tarvetta ajopäivän muutokselle tällä reitillä. Ajopäivän muutokseen reagoidaan myös tällä reitillä, mikäli tarve ilmenee myöhemmin.

 

 

Lisätietoja:

Juha Ryynänen

juha.ryynanen@lieksa.fi

p. 04010 44160