Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Museon pääsymaksuton perinnepäivä 5.6.2019

Museon pääsymaksuton perinnepäivä 5.6.2019

Pielisen museossa Lieksassa järjestetään perinnepäivä keskiviikkona 5.6.2019 klo 14–17. Pielisen museon perinnepäivä järjestetään yhteistyössä usean eri toimijan kanssa. Ohjelmallista osuutta on iltapäivällä, mutta koko päivä on pääsymaksuton klo 10–18.

Päivän teemana on 1950-luku. Virsuvaarassa voi laulaa aikakauden iskelmiä Hanna-Leena Valliuksen ja Topi Pylkkösen vetämässä karaokessa ja ulkona ihailla vanhoja kulkuvälineitä. Mikäli sattuu omistamaan kesämekon tai kansallispuvun, niin tämä on hyvä tilaisuus pukeutua siihen.

 

Perinnepäivän aikana nähdään monenlaista ohjelmaa, käsityönäytöksiä ja yhdistysten esittelyä. Tapahtuman avaa Joensuun ortodoksisen seurakunnan pitämä ortodoksinen rukoushetki. Lapsille askartelua järjestää Lieksan 4H-yhdistys yhteistyössä Lieksan nuorisotoimen kanssa.

 

Paikalla on esittelemässä toimintaansa mm. Pohjois-Karjalan pelastuslaitos, Lieksan rajavartioasema, Lieksan Matkailuoppaat ry, Monola-seura ry, Lieksan Rajakilta ry, Lieksan Puukkoseura ry ja kirjastoauto Hilippa. Tilaisuus päättyy Lieksan Suojärveläiset ry:n vetämään kyykkäotteluun, johon yleisökin voi osallistua.

 

 

Tarkempi ohjelma löytyy sivuilta: www.lieksa.fi/museo.

 

 

 

Lisätietoja:

Katri Tolonen, museoamanuenssi, p. 04010 44152, katri.tolonen@lieksa.fi