Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lupapiste-palvelu uudistuu ja muutokset julkaistaan 24.11.2021

Lupapiste-palvelu uudistuu ja muutokset julkaistaan 24.11.2021

Muutosten myötä oranssi värimaailma jää taakse, ja jatkossa voit nauttia raikkaammasta ilmeestä ja sujuvammasta käytöstä. Luvanhaku toimii kuten ennenkin, joten muutos ei vaikuta sinun tapaasi käyttää palvelua. Voit siis jatkaa omien hankkeidesi parissa tuttuun tapaan.

Uudistusten taustalla ovat saavutettavuusvaatimukset. Laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta velvoittaa Lupapistettä noudattamaan WCAG 2.1-ohjeistuksia, jotkatunnetaan myös nimellä saavutettavuusvaatimukset. Saavutettavuus tarkoittaa sitä, että mahdollisimman moni erilainen ihminen voi käyttää verkkosivuja ja mobiilisovelluksia mahdollisimman helposti. Saavutettavuus on ihmisten erilaisuuden ja moninaisuuden huomiointia verkkosivujen sekä mobiilisovellusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Annettujen vaatimusten lisäksi Lupapisteen koko käyttökokemusta kehitetään entistä paremmaksi ihan kaikille palvelun käyttäjille.

Miten saavutettavuusmuutokset näkyvät Lupapisteessä?

• Raikas ilme ja ulkoasu – mukailevat palvelun uusia värejä
• Taustalla saavutettavuusvaatimukset – palvelemme ihan kaikkia
käyttäjiä, pitkällä tähtäimellä
• Käyttäjiään varten uudistettu – palvelua on jatkossa helpompi ja
kätevämpi käyttää
Kiitos, että käytät Lupapistettä ja tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen palveluun!
Toivottavasti Lupapiste palvelee sinua jatkossa entistä paremmin.

 

Voit ostaa rakennuspiirustukset suoraan Lupapiste Kaupasta

Lupapiste Kaupasta voit ostaa rakennuspiirustuksia suoraan Lieksan rakennusvalvonnan arkistoista sähköisesti ja ladata ostetut PDF-tiedostot heti omaan käyttöösi. [Kunnan] arkistossa on sähköisessä muodossa mm. pääpiirustukset ja erityissuunnitelmat (KVV-, IV- ja rakennesuunnitelmat).

Ostaminen on helppoa!

  1. Hae haluamaasi kohdetta
  2. Esikatsele
  3. Maksa
  4. Lataa ostetut dokumentit käyttöösi

Palvelussa on valmiiksi tarjolla tuoreinta aineistoa ja vanhempaa materiaalia voit tilata tarvittaessa. Mikäli haluamaasi aineistoa ei löydy palvelusta, ole hyvä ja ota yhteys Lieksan kaupungin rakennusvalvontaan.