Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lisähaku koululaisten ja opiskelijoiden kesätöihin tuotti hyvän tuloksen

Lisähaku koululaisten ja opiskelijoiden kesätöihin tuotti hyvän tuloksen

Lisähaku koululaisten ja opiskelijoiden kesätöihin Lieksan kaupunkikonserniin kuuluviin yhteisöihin päättyi 25.3.2021. Lisähaku poiki todella hyvän tuloksen, sillä hakemuksia saapui 42 ja hakijat jouduttiin arpomaan. Hakijoista 18 ei ole ollut kesätöissä viime kesänä. Kaikki paikat saatiin täytettyä ja nuoria jäi vielä varasijoille. Nuoria tarvitaan varasijoille, koska valituille nuorille saattaa tulla este, etteivät pystykään ottamaan työpaikkaa vastaan, esim. kesätyöpaikka on saatu muualta.

 

Kirjeet työhön päässeille on postitettu. Nuoria pyydetään vahvistamaan työpaikan vastaanottaminen ja ottamaan yhteyttä kirjeessä mainittuun yhdyshenkilöön. On myös tärkeää ilmoittaa, jos ei otakaan työtä vastaan, jotta paikka voidaan antaa varasijalla olevalle.

 

Nuoret pääsevät työskentelemään kirjastossa, museossa, musiikkiopistossa (kesämuusikot), varhaiskasvatuksessa (päiväkodit), asiakaspalvelussa (matkailu), kuntatekniikassa (puistot/liikuntapaikat), puhtaanapidossa sekä liikennepuistossa.

Jos koronatilanteen vuoksi johonkin työpaikkaan ei voida sijoittaa nuoria, niin heille tarjotaan toista työkohdetta.

 

Kesätyöpaikat on tarkoitettu Lieksassa kirjoilla oleville v. 2000-04 syntyneille nuorille, jotka ovat läsnäolevina opiskelijoina jossakin oppilaitoksessa (ei koske abiturientteja). Lisähaussa oli mahdollista, että myös viime vuonna työssä olleet saivat hakea kesätyöpaikkaa, mutta etusija oli ensikertalaisilla.

 

Kesätyöterveisin

 

 

Paula Timonen

nuorisosihteeri

Lieksan kaupunki

p. 040 1044 115

paula.timonen@lieksa.fi