Navigaatiovalikko

Ajankohtaiset uutiset

Ajankohtaiset uutiset

Sisältöjulkaisija

angle-left Liiketoiminnan monimuotokoulutusta tarjolla

Liiketoiminnan monimuotokoulutusta tarjolla

Tiedote

Kyse on liiketoiminnan perustutkinnon verkkototeutuksesta, jossa aloitetaan ensi elokuussa uusi ryhmä. Haku tapahtuu keväällä (kaksi hakuvaihtoehtoa).

 

Tämä koulutusmuoto sopii hyvin eri puolilla asuville ja työttömille tai työssä oleville. Mikäli opiskelijalla on jo aiempi tutkinto, tutkinto on mahdollista suorittaa kahdessa vuodessa tai nopeammin. Kesäaikana voi tehdä verkko-opintoja tai olla työssäoppimassa. Kaikki opetus on verkossa ja lisäksi työssäoppiminen voi tapahtua omalla paikkakunnalla. Mikäli opiskelija tekee työssäoppimisjakson työsuhteessa, voidaan solmia joustava oppisopimus.

 

Haku tapahtuu koulutuskalenteri.fi -osoitteessa 9.2. lähtien ja sieltä pitää valita paikkakunnaksi joko Lieksa tai Nurmes ja monimuotototeutus. Koulutuksesta voi valita vaikka vain yhden tutkinnon osan, mikäli opiskelija haluaa kehittää jotain tiettyä osaamista. Työvälineohjelmien perusteita esimerkiksi opiskellaan Työyhteisössä toimimisessa sekä hieman pidemmälle Henkilöstön tukipalveluissa. Lisäksi on mm. kirjanpitoa, tilinpäätöskirjauksia, laskutusta ja reskontraa.


Lisätietoja:
Riveria Lieksa
Kirsi Vänskä, koulutuspäällikkö
p. 050 551 3965
kirsi.vanska@riveria.fi