Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksassa todettu uusi koronatartunta

Lieksassa todettu uusi koronatartunta

(Tiedote 1.4.2021)

 

Altistuneita selvitellään parhaillaan

 

Lieksassa on todettu uusi koronatartunta. Altistuneiden määrä ei ole vielä tiedossa.

 

-Edellisestä tartunnasta on useita viikkoja aikaa, mutta oli toki odotettavissa, että maakunnan ja koko Suomen heikentyvä tilanne vaikuttaa jollakin aikavälillä myös Lieksaan, toteaa Lieksan kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen. -Toivomme, että kuntalaiset ja alueella vierailevat viettäisivät pääsiäistä mahdollisimman pienessä perhepiirissä, jotta tartuntaketju ei lähtisi leviämään. -Maski- ja turvavälisuosituksia, hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä muita koronaohjeistuksia on nyt syytä noudattaa, jotta tilanne saataisiin pidettyä rauhallisena.

 

Lieksan valmiusryhmän 29.3. kokouksessa linjattiin, että silloin voimassa olleet rajoitteet pidetään ennallaan. -Seuraamme pääsiäisen yli tilannetta, ja jos tarvetta ilmenee, valmiusryhmä ottaa laajempia rajoitustoimia käyttöön pääsiäisen aikana tai sen jälkeen, kaupunginjohtaja kertoo.

 

Pääsiäisen aikana Lieksan terveysasemalla järjestetään ylimääräinen covid-näytteenottopäivä 4.4.2021 klo 8-14. -Suosittelemme, että koronatapausten taas ilmestyessä paikkakunnalle koronatestiin hakeudutaan pienempienkin oireiden ilmaannuttua, muistuttaa Määttänen.

 

Ajankohtaiset tiedotteet ja ohjeet:

www.siunsote.fi/korona

www.siunsote.fi/koronaviruksen-altistumispaikat

www.lieksa.fi/ajankohtaista-koronasta

sekä Lieksan kaupungin Facebook-sivu

 

 

Lisätietoja:
 

Jarkko Määttänen, kaupunginjohtaja

p. 040 1044 001