Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksassa ostoksia suoraan kotiin kauppaliikkeistä

Lieksassa ostoksia suoraan kotiin kauppaliikkeistä

Myös kylien kimppakyydit toimittavat asiakkaille ostoksia kotiovelle

Lieksassa asiakkaat voivat tilata ostoksia kotiin useammasta kauppaliikkeestä. Palvelua tarjoavat kaupungin tietojen mukaan tällä hetkellä K-Citymarket, K-Market Partalanmäki, K-Market Muskotti ja K-Pehkonen Viekijärvellä. Tarkemmat tiedot ja lisäohjeet on koottu kaupungin sivuille: https://www.lieksa.fi/ajankohtaista-koronasta.

-On erittäin hienoa, että asiakkaat voivat tilata ostoksia suoraan kauppaliikkeistä kotiovelle, ja kannustamme kaikkia palveluiden käyttöön, kertoo kaupungin elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen. K-Citymarketin, K-Market Partalanmäen ja K-Market Muskotin kotiinkuljetukset ovat pääosin taajama-alueelle, mutta aluerajaus kannattaa tarkentaa suoraan kauppojen kanssa.

Lieksan taajama-alueen ulkopuolella on myös paljon asukkaita, jotka eivät nyt syystä tai toisesta pääse itse asioimaan keskustaan tai kauppojen tarjoama kuljetuspalvelu ei yllä heidän asuinalueelleen. -Tärkeää on, että asukkaat asuinpaikasta riippumatta voisivat tarvittaessa käyttää ostosten tilaus- ja kuljetuspalvelua, minkä vuoksi olemme neuvotelleet kaupungin kimppakyytejä ajavien liikennöitsijöiden kanssa, että he voivat toimittaa asiakkaille ostoksia kotiovelle näin poikkeustilanteessa, Saastamoinen sanoo. Kimppakyytireitit kannattaa tarkistaa kaupungin nettisivuilta www.lieksa.fi/kimppakyyti ja sopia kuljetuspalvelun kustannus suoraan kuljettajan kanssa.

Asiakkaiden täytyy itse hoitaa ostosten tilaukset jostain yllä mainituista kauppaliikkeestä, ja kuljettajat voivat siis käydä hakemassa valmiiksi pakatut kauppakassit kaupoista. Huomioitavaa on, että ostosten maksaminen vaatii yleensä laskutustilin tai muun vastaavan. -Pyytäisimme omaisia ja läheisiä auttamaan tuon laskutustilin osalta, jos sitä ei ole vielä olemassa, Saastamoinen sanoo. -Osasta paikoista voi tilin perustamisen jälkeen tehdä tilauksen myös puhelimitse, eli sähköisiä järjestelmiä ei tarvitse itse käyttää.

 

Lisätietoja:

www.lieksa.fi/ajankohtaista-koronasta

www.lieksa.fi/kimppakyyti