Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan uuteen liikuntakeskukseen kuntosaliyrittäjäksi Lieksan Ortofysio

Lieksan uuteen liikuntakeskukseen kuntosaliyrittäjäksi Lieksan Ortofysio

Viiden vuoden käyttöoikeussopimus ratkesi arpomalla

 

Lieksan kaupungin syyskuun alussa käyttöön otettavaan, uuteen liikuntakeskukseen haettiin kuntosaliyrittäjää kilpailutuksella. Pohjois-Karjalan hankintatoimi kilpailutti yrittäjän, jonka tehtävänä on kuntosalitoiminnan lisäksi ylläpitää uimahallin lippukassaa ja kahviota.

 

-Kilpailutuksessa huomioitiin kuntosalin tilan käyttö ja sinne tulevien laitteiden määrä ja monipuolisuus, samoin kuin yrittäjän aiempi kokemus kuntosali- tai liikunta-alalta, taustoittaa kilpailutuksen kriteerejä Lieksan kaupungin hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen. –Lisäksi painotettiin yhteistuotteiden kehittämistä liikunta- ja uimahallin kanssa, kahviotoimintaa sekä kuntosalilla tarjottavia lisäpalveluita.

 

-On hienoa, että Lieksasta löytyi kaksi yrittäjää, jotka tekivät tarjouksen kuntosalin sekä uimahallin lippukassan ja kahvion hoitamisesta, Sihvonen summaa. Tarjouksen jättivät Kuntokeskus SykeX ja Lieksan Ortofysio.

 

–Tarjoukset olivat keskenään tasavahvoja eli kilpailutus päättyi tasapisteisiin, hyvinvointijohtaja Sihvonen kertoo. –Tämän vuoksi hankintatoimi suoritti arvonnan ja kuntosaliyrittäjäksi tuli valituksi Lieksan Ortofysio.

 

Jari Mikkonen Lieksan Ortofysiosta iloitsee valinnasta uudeksi yrittäjäksi. -On hienoa olla mukana kehittämässä nykyaikaista liikuntakeskusta, josta löytyy monipuolisesti palveluja lieksalaisille. -Tavoitteena on, että liikuntakeskuksesta muodostuu virkeän Lieksan olohuone, jonne kaikkien on hyvä tulla liikkumaan.

 

Lisätietoja