Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan uuden liikuntahallin nimikilpailuun 173 ehdotusta

Lieksan uuden liikuntahallin nimikilpailuun 173 ehdotusta

 

 

 

 

LIEKSAN UUDEN LIIKUNTAHALLIN NIMIKILPAILUUN 173 EHDOTUSTA

Uusi nimi julkistetaan liikuntahallin virallisissa avajaisissa 8.9.

 

Lieksan kaupungin uusi liikuntahalli avautuu syyskuun alussa. Liikuntahallin nimestä on järjestetty avoin nimikilpailu, joka on päättynyt eilen.

-Nimiehdotuksia on tullut yhteensä 173 kpl yhteensä 84 eri taholta, kertoo nimikilpailun tilanteesta hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen. –Samoja nimiäkin voi toki olla ehdotettu, mutta emme ole vielä ehdotettuja nimiä tarkemmin läpikäyneet.

Hyvinvointijohtaja Sihvonen sanoo olevansa erittäin tyytyväinen tulleiden ehdotusten määrään.

–Hyvinvointilautakunnan valitsemalla työryhmällä tulee olemaan haastava tehtävä nimen valinnassa, koska ensisilmäyksellä siellä on useampi erittäin hyvä vaihtoehto. Valintatyöryhmään kuuluvat edustaja Suomen Terveystalo Oy, Lieksan Ortofysio Oy/Jari Mikkonen ja edustaja Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, samoin kuin hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Niko Keronen ja hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen.

Uusi liikuntahallin nimi julkistetaan Lieksan liikuntahallin avajaisissa 8.9. –Samassa tilaisuudessa tulemme palkitsemaan voittajaehdotuksen nimen tehneen henkilön sadan euron liikunta- tai uimahalliin käyvällä lahjakortilla, Sihvonen valottaa tilaisuuden kulkua.

 

Lisätietoja:

Arto Sihvonen, hyvinvointijohtaja, Lieksan kaupunki, p. 04010 44101