Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan uimahalli siirtyy talviaukioloaikoihin 13.9. - uutuutena kokeiluun naisten uintivuoroa sekä aukioloa vuodenvaihteen juhlapyhinä

Lieksan uimahalli siirtyy talviaukioloaikoihin 13.9. - uutuutena kokeiluun naisten uintivuoroa sekä aukioloa vuodenvaihteen juhlapyhinä

Tiedotetta korjattu 9.9.2021:

 

Naisten uimavuoro otetaan kokeiluun kuntalaisen liikuntatoimelle tekemän esityksen pohjalta.

Aiemmin tiedotteessa (6.9.) oli kerrottu: Naisten uimavuoro otetaan kokeiluun liikuntatoimelle tehdyn kuntalaisaloitteen pohjalta.

 

*****

 

Lieksan uimahalli siirtyy talviaukioloaikoihin maanantaista 13.9.2021 alkaen. Päivittäiset aukioloajat pitenevät ja halli on lisäksi auki myös lauantaisin.

Uutuutena Lieksan uimahallissa otetaan kokeiluun vain naisille suunnattu uimavuoro 18.9. alkaen. Vain naisille oleva uintivuoro on lauantaisin aamupäivästä klo 9-11, jonka jälkeen uimahalli avataan yleiseen käyttöön.

-Naisten uimavuorolla halutaan tarjota mahdollisuus uinti- ja vesiliikuntaharrastukseen myös heille, ketkä eivät syystä tai toisesta voi yleisillä uimavuoroilla käydä, liikuntasihteeri Jarmo Honkanen taustoittaa kokeilua. Naisten uimavuoro otetaan kokeiluun kuntalaisen liikuntatoimelle tekemän esityksen pohjalta. Hyvinvointilautakunnan päätöksellä vuoroa kokeillaan kolmen kuukauden ajan.

Uimahallilla kokeillaan talvikauden aikana uusia aukioloaikoja myös tapaninpäivänä 26.12. ja uudenvuodenpäivänä 1.1. Perinteisesti uimahalli on ollut molempina juhlapyhinä suljettu, mutta toiveita aukiolosta on käyttäjiltä tullut. -Uimahallin käyttäjien määrällä kokeiluissa on merkittävä rooli, liikuntasihteeri Honkanen toteaa. -Tarjottaville palveluille on oltava käyttäjänsä, silloin toiminnalla on merkitystä ja tehdyt muutokset kannattavia, liikuntasihteeri jatkaa.

Lieksan uimahallin aukioloajat kaupungin internetsivuilla:

www.lieksa.fi/uimahalli  

 

Lisätietoja:

Jarmo Honkanen, liikuntasihteeri

p. 040 1044 113