Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan sataman polttoainejakelupiste avattu

Lieksan sataman polttoainejakelupiste avattu

Kaupungin omistaman pisteen polttoainetoimittajana Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO)
 

Lieksan kaupunki on investoinut Lieksan satamaan veneilijöille tarkoitetun polttoainejakelupisteen. Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) operoima ABC-jakelupiste on avattu tänään.

-Polttoainejakelupisteiden aukaiseminen sekä Lieksaan että myöhemmin Kolin ja Bomban satamiin parantavat huomattavasti veneilyn mahdollisuuksia Pielisellä, kertoo Lieksan kaupungin elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen. 

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan ABC-päällikkö Jari Jurvanen pitää polttoainejakelupisteiden tulemista Pieliselle hyvänä lisänä asiakkaille ympäri vuoden. –Lieksan, Kolin ja Bomban satamiin tulevat pisteet palvelevat veneilijöitä kesällä ja kelkkailijoita talvella.

Jurvanen sanoo, että polttoainejakelupisteet toimivat 24/7 ja niissä voi tankata kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Mobiilimaksu on tulossa käyttöön myöhemmin tänä syksynä. -S-Etukorttia käyttämällä saa myös S-Bonusta, Jurvanen muistuttaa. Polttoainelaaduista valikoimassa ovat 98E5 ja Diesel. 

Kolin sataman polttoainejakelupisteen osalta kontti tuodaan Kolille parin viikon sisällä. –Tämän jälkeen alkaa kontin varustelu ja yhteyksien rakentaminen paikan päällä, ja tiedotamme sitten erikseen Kolin pisteen aukeamisesta, Jurvanen ja Saastamoinen lupaavat.

 

 

Lisätietoja:

Susanna Saastamoinen, Lieksan kaupunki, p. 04010 44009

Jari Jurvanen, PKO, p. 010 762 3811