Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan Mönninkadun, Asemakadun ja Koulukadun liikennejärjestelyt muuttuvat 13.6.2023 alkaen

Lieksan Mönninkadun, Asemakadun ja Koulukadun liikennejärjestelyt muuttuvat 13.6.2023 alkaen

Työmaan liikennejärjestelyt muuttuvat tiistaina 13.6.2023 alkaen tienpinnan profiloinnin ja asfalttitöiden vuoksi. Työn kesto on n. 3 viikkoa. Pyrimme aloittamaan varsinaisen asfaltoinnin 26.6.2023. Asfaltointityön kestoksi on arvioitu n. 3 työpäivää.

Tiistaina 13.6.aloitetaan profilointi (ts. tiehöylä, jyrä, kastelu ja murskeen lisäys) Mönninkadulla Asemakadun puoleisesta päästä. Työskentelyyn varattava alue merkataan aidoilla ja opasteilla, joita siirretään työn etenemisen mukaan. Tehtävän työn vuoksi joudutaan sulkemaan osittain joitakin katuosuuksia. Työ etenee siten, että Mönninkatu profiloidaan ensin, sen jälkeen Koulukatu ja viimeisenä Asemakatu. Mönninkadulla joudutaan sulkemaan aluksi toinen kaista ja ennen asfaltointia ja sen ajaksi mahdollisesti koko katu, josta tiedote myöhemmin.

Koulukatua ja Asemakatua profiloitaessa ja päällystettäessä pyritään liikenne säilyttämään ainakin toisella kaistalla. Profilointi ja asfaltointi ei vaikuta liikenteeseen muualla, kuin työstettävällä alueella. Varsinaisista päällystystöistä ja niiden ajan kohdasta tiedotetaan erikseen.

Työn ajaksi järjestetään tarpeellinen liikenteen ohjaus opasteilla, sulkuaidoilla ja liikenteenohjaajilla. Alueella liikkuvia pyydetään kiinnittämään huomiota muuttuviin liikennejärjestelyihin, noudattamaan nopeusrajoituksia ja liikenteenohjaajien ohjeita sekä varomaan alueella liikkuvia koneita ja työmaaliikennettä. Katusaneeraus aiheuttaa myös melua ja pölyä lähiympäristöön.

 

 

Lisätietoja:

Antti Räsänen, Ramboll Oy

040 170 2925