Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan liikuntapaikkoja avataan kesäkuun alussa

Lieksan liikuntapaikkoja avataan kesäkuun alussa

Hyvinvointikeskus Liehun liikuntahalli Lieksassa on jälleen yleisön käytettävissä 1.6.2020 alkaen hallituksen linjauksen mukaisesti. Liikuntahallin vakiovuorot ovat voimassa kevätkauden 2020 varausten mukaisina heinäkuun loppuun saakka. Lisäksi halliin on mahdollista varata yksittäisiä vuoroja kaupungin asiakaspalvelupisteen kautta.

Liikuntahallin käytössä on huomioitava 50 henkilön kokoontumisrajoitukset, annetut hygieniaohjeistukset sekä muut liikuntaharrastuksia varten mahdollisesti annettavat ohjeet. -Lähikontaktien välttäminen ja muiden annettujen ohjeiden noudattaminen ovat ihmisten itsensä sekä järjestävien seurojen vastuulla, muistuttaa liikuntasihteeri Jarmo Honkanen.

Hyvinvointikeskus Liehun yhteydessä oleva Lieksan uimahalli puolestaan pysyy suljettuna koko kesän. Uimahalli olisi joka tapauksessa suljettu juhannukselta alkaen kuudeksi viikoksi, uimahalliin tehtävän remontin takia. Uimahallin avaamista pitkän sulun jälkeen vain 13 päivän ajaksi ei pidetty kannattavana.

Kesän ulkoliikuntapaikkojen haku Lieksassa päättyi 4.5.2020 ja paikkojen jako liikuntatoimessa on parasta aikaa käynnissä. Myös ulkona liikkujia muistutetaan huomioimaan koronavirukseen leviämisen estämistä varten annetut toimintaohjeet.

Kauden 2020-2021 sisäliikuntapaikkojen haku alkaa viikolla 20.

 

Lisätietoja:

Liikuntasihteeri Jarmo Honkanen

jarmo.honkanen@lieksa.fi

p. 040 1044 113