Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan Kehitys Oy Lieken johto vaihtuu

Lieksan Kehitys Oy Lieken johto vaihtuu

Lieksan Kehitys Oy LieKen toimitusjohtaja Harri Välimäki on siirtymässä uusiin haasteisiin vuodenvaihteen jälkeen. –Kiitämme Lieksan kaupunkikonsernin puolesta Harria yhteistyöstä ja toivotamme hänelle menestystä tuleviin haasteisiin, toivottavat LieKen hallituksen puheenjohtaja Jari Kaltiainen ja kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen.

 

Kaupunginjohtaja Määttänen kertoo, että Lieksan Kehityksen toiminta on saatu hyvin vakiinnutettua osaksi kaupunkikonsernin toimintaa, ja uuden yhtiön roolin ensimmäiset painotuslinjaukset on tehty. -Kehitysyhtiön painotuksia ja sisällön kehittämistä mietitään yhtiön hallituksen kanssa tulevien vuosien toiminnan suunnittelun yhteydessä, ja tulevan vuoden osalta budjetti- ja toimintasuunnitelma vahvistetaan vielä ennen henkilöstömuutosta eli niiltä osin jatkuvuus on varmistettu.

 

-Lieksan Kehitys Oy LieKen hallitus kokoontuu ensi viikolla ja tekee alustavasti jatkopäätökset toimitusjohtajan paikan täyttämisen suhteen, taustoittaa etenemistä hallituksen puheenjohtaja Kaltiainen.

 

Lisätietoja:

Jari Kaltiainen, LieKen hallituksen puheenjohtaja, p. 050 566 2200

Jarkko Määttänen, Lieksan kaupunginjohtaja, p. 04010 44001