Navigaatiovalikko

Ajankohtaiset uutiset

Ajankohtaiset uutiset

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupunkikonserni palkitsee viikonlopun henkilöstöjuhlassa pitkään töissä olleita

Lieksan kaupunkikonserni palkitsee viikonlopun henkilöstöjuhlassa pitkään töissä olleita

Lieksan kaupunkikonsernin henkilöstöjuhlaa vietetään lauantaina Timitran Linnassa sekä Joulu Vegasissa –pikkujoulujen tunnelmissa uudessa Hyvinvointikeskus Liehussa. Tilaisuuteen on yhdistetty viime vuoden tapaan palvelusvuosista muistaminen ja koko kaupunkikonsernin henkilöstöjuhla. Osallistujia on ilmoittautunut noin 120 henkilöä.

 

Tilaisuus alkaa henkilöstön palkitsemisella ja ruokailulla Timitran Linnassa. -Kaupunkikonsernissa huomionosoituksen saajia on 26 henkilöä, joista yli puolella on takanaan kunnallista palvelua 30 vuotta tai enemmän, Lieksan kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen summaa.

 

Juhlapuheen tilaisuudessa pitää kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eero Kärkkäinen. Ruokahuoltopäällikkö Mervi Liiten, joka palkitaan vapaapäivällä 10-vuoden palvelusajastaan, pitää työntekijäpuolen puheenvuoron. Timitran Linnassa musiikista vastaa Pielisen Karjalan musiikkiopiston Tirppaliisat-huilutrio.

 

Huomionosoituksen saajat:

45-vuotta kunnallista palvelua: 2 henkilöä

40-vuotta kunnallista palvelua: 4 henkilöä

30-vuotta kunnallista palvelua: 8 henkilöä

20-vuotta kunnallista palvelua: 7 henkilöä

10-vuotta kunnallista palvelua: 5 henkilöä

 

Henkilökuntaa palkitaan seuraavasti:

45 tai 40 vuotta = 5 päivän palkallinen vapaa

30 vuotta = 3 päivän palkallinen vapaa sekä Kuntaliiton kultainen 30-vuotisansiomerkki

20 vuotta = 2 päivän palkallinen vapaa

10 vuotta = 1 päivän palkallinen vapaa

 

-Ansiomerkkien jakamisen ja ruokailun jälkeen siirrymme Hyvinvointikeskus Liehussa pidettävään Joulu Vegasissa –pikkujoulutapahtumaan, taustoittaa ohjelman kulkua kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen.

 

Syyskuun alussa käyttöön otettu Liehu toimii ensimmäistä kertaa ison tapahtuman näyttämönä. –Hyvinvointikeskusta suunniteltaessa painotettiin talon monikäyttöisyyttä, ja on hienoa päästä kaupungin henkilökunnan kanssa näkemään talosta myös tämä puoli, hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen iloitsee.

 

Liehun monikäyttöisyys tukee myös paikallisten yritysten toimintamahdollisuuksia. –Joulu Vegasissa –tapahtuma on paikallisen yrityksen, Icella Lieksan, järjestämä ja kysyntä tällaisille tapahtumille näyttää olevan hyvä, sillä tapahtuma on jo loppuunmyyty, Sihvonen sanoo.

 

 

 

Lisätietoja:

Jarkko Määttänen, kaupunginjohtaja, p. 04010 44001

Arto Sihvonen, hyvinvointijohtaja, p. 04010 44101