Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupunki myy ylimääräiseksi jääneitä tavaroita huutokaupalla torstaina 15.10.2020

Lieksan kaupunki myy ylimääräiseksi jääneitä tavaroita huutokaupalla torstaina 15.10.2020

Lieksan kaupunki järjestää huutokaupan entisellä Rauhalan koululla (Rauhalantie 2) torstaina 15.10.2020, jossa on myynnissä kaupungin käytöstä poisjääneitä tai muuten ylimääräisiä tavaroita. Myytävien tavaroiden joukossa on muun muassa soutuvene, ovia, pirttikalustoja, astioita ja muuta kodin irtaimistoa sekä kuntatekniikkaliikelaitoksen varastolta ylimääräiseksi jääneitä tavaroita.

Huutokauppa alkaa klo 12 ja kestää niin kauan, kuin myytävää tavaraa on jäljellä. Huutokaupattavien tavaroiden lista julkaistaan Lieksan kaupungin internetsivuilla, osoitteessa: www.lieksa.fi/uutiset, ja sitä täydennetään huutokauppaan saakka. Tavaroihin voi tutustua puoli tuntia ennen varsinaisen huutokaupan alkua, klo 11.30 lähtien.

Huutokaupattavat tavarat myydään siinä kunnossa, kun ne myyntihetkellä ovat, eikä tavaroilla ole takuuta, eikä palautusoikeutta. Tavaroiden kuljetus on ostajan itse hoidettava. Tavarat ovat olleet säilytyksessä kylmillään olevassa entisessä koulurakennuksessa, jossa mahdollisesti on sisäilmaongelma ja tavarat vaativat puhdistuksen, josta vastuu on ostajalla. Käteiskauppa, maksu paikan päällä (käteinen/maksukortti).

Huutokauppa järjestetään, mikäli koronatilanne Lieksassa sen sallii, eikä voimassa ole kokoontumisrajoituksia. Tilaisuuteen voi osallistua vain terveenä. Lisäksi on pidettävä huolta turvaväleistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Kasvomaskien käyttöä suositellaan.

Huutokaupan suunnittelusta, valmistelusta ja käytännön järjestelyistä vastaa Lieksan kaupungin työllisyyspalvelut. Meklarina huutokaupassa toimii Tero Kiiskinen.

Huutokauppa oli tarkoitus alun perin järjestää syyskuun loppupuolella, mutta ajankohtaa siirrettiin Lieksan koronatilanteen vuoksi.

 

Lisätietoja:

 

Varpu Honkanen, työllistämisvastaava

p. 040 1044 312