Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupunki mukana monipuolisella tarjonnalla Pielisen Messujen 10-vuotismessuilla

Lieksan kaupunki mukana monipuolisella tarjonnalla Pielisen Messujen 10-vuotismessuilla

Kiramonrannan omakotitonttien ennakkomarkkinointi Lieksanjoen varresta alkaa

 

Lieksan kaupunki osallistuu Pielisen Messuille 8.-9.6.2019 Lieksassa monipuolisella tarjonnalla. Lieksan kaupungin ja sen tytäryhtiöiden, Lieksan Kehitys Oy LieKe ja Lieksan Kiinteistöt Oy, yhteisellä osastolla on mahdollisuus tutustua niin työllistymismahdollisuuksiin kaupungissa, tontti-, asunto- ja yrityskiinteistöjen tarjontaan, hyvinvointipalveluihin sekä työllisyyspalvelujen toimintaan Lieksassa.

 

Lieksan kaupungin maankäyttöpäällikkö on osastolla kertomassa kaupungin omakoti-, loma-asunto- sekä yritystonttitarjonnasta. Messuilla alkaa myös ennakkomarkkinointi Lieksanjoen läheisen Kiramonrannan tonteista. Lieksan Kiinteistöt Oy on puolestaan mukana kertomassa asunto- ja yrityskiinteistöjen tarjonnasta.

 

Lieksan kaupungin osastolla on mukana myös Lieksan kaupungin yrittäjyyskasvatus, jonka oma yrittäjyyskasvatusohjelma julkaistaan messuilla lauantaina 8.6.2019.

 

Hyvinvointipalveluista messuilla on mukana Pielisen Museon ja Paaterin oppaita, jotka kertovat museoiden toiminnasta ja arvuuttelevat myös vanhojen tavaroiden käyttötarkoituksia. Lieksan kaupunginkirjasto esittelee e-aineistoa ja myös lukukoira Zappa käy vierailulla messulauantaina 8.6. noin klo 13-14.

 

Lieksan kaupungin työllisyyspalvelut esittelee ja myy messuilla kierrätysmateriaaleista, mm. vanhoista pulpeteista, valmistettuja tuotteita.

 

Lieksan Kehitys Oy LieKe esittelee LieKen palveluita yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville. LieKen 5T Tekemätöntä Työtä Tarjolla Työpaikkoja Tekijöille -hanke esittelee työllistymismahdollisuuksia Lieksassa.

 

Kaupungin osastolla on myös mahdollisuus osallistua uuden sloganin ideointiin kaupungille, ”Lieksa – Kolin kaupunki” kaipaa rinnalleen toista kaupungista kertovaa slogania ja tähän halutaan kuulla ideoita messukävijöiltä.

 

Pielisen Messut järjestetään 8.-9.6.2019 Lieksa Areenalla (jäähalli, Urheilupuisto), lauantaina ovet ovat avoinna klo 10-16 ja sunnuntaina klo 10-15. Kaupungin ja tytäryhtiöiden palvelut löytyvät osastoilta 40-42 – nähdään Pielisen Messuilla!

 

 

 

Lisätietoja:

 

Susanna Saastamoinen, toimitusjohtaja, Lieksan Kehitys Oy LieKe

susanna.saastamoinen@lieksankehitys.fi

p. 040 1044 009

 

Heli Turpeinen, viestintäsihteeri, Lieksan kaupunki

heli.turpeinen@lieksa.fi

p. 040 1044 686