Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupunki korjaa myrskytuhoja

Lieksan kaupunki korjaa myrskytuhoja

 

1.7.2020

Viikonlopun ja tiistain myrskyjen jäljiltä vahinkojen korjaaminen on käynnissä, mutta koska vahinkoja on paljon, niiden korjaaminen kestää päiviä. Myös seuraaville päiville on luvassa tuulta ja ukkosia eli myös lisävahinkoja voi tulla. Korjauksia tehdään kiireellisyysjärjestyksessä.

Lieksan kaupunki selvittää parhaillaan syntyneitä vahinkoja muiden toimijoiden kanssa. Kaupunki pyytää kuntalaisia ilmoittamaan kaupungin asiakaspalvelupisteeseen (asiakaspalvelu@lieksa.fi, p. 040 044 710), jos kaupungin mailla olevia puita on kaatunut aiheuttaen vahinkoja kiinteistön omistajille tai liikkumiselle, liikennemerkkejä on kaatumassa tai muita asioita tulee huomioida. Lisäksi pyydämme tarkistamaan esimerkiksi venevalkamissa olevien veneiden kiinnitykset lisävahinkojen ehkäisemiseksi. Liikkumista tulee välttää niillä alueilla, joilla on kaatuneita puita tai metsää.

Pelastuslaitos korostaa turvallisuutta myrskyssä vaurioituneiden puiden raivaamisessa. Kannattaa käyttää ammattitaitoista henkilöä ja konevoimaa puiden turvallisessa raivaamisessa.

Sähkölinjojen läheisyydessä olevien vauriopuiden raivaaminen tulee jättää sähköverkkoyhtiölle. Lisätietoja Pohjois-Karjalan Sähkön sivuilta.

 

Lieksan kaupunki päivittää kaupungin nettisivuille ”Tuoreimmat uutiset” kohtaan tiedotteita, minkä lisäksi kannattaa seurata kaupungin facebook-sivuja. Lisäksi Pohjois-Karjalan pelastuslaitos päivittää tiedotteita ja ohjeistuksia nettisivuille www.pkpelastuslaitos.fi ja facebook-sivuille.