Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupunki jakaa toiminta- ja kohdeavustuksia noin 120.000 euroa

Lieksan kaupunki jakaa toiminta- ja kohdeavustuksia noin 120.000 euroa

Aiemmin myönnettiin Lieksa 50 -juhlavuoden tapahtuma-avustuksia 30.000 euroa

Lieksan kaupungin hyvinvointilautakunnan ja kaupunginhallituksen vuosittainen avustushaku yhdistyksille on päättynyt ja myönnettäviä avustuksia valmistellaan parhaillaan toimielinkäsittelyihin. Yhdistykset hakivat kaupungilta toiminta-, kohde- ja talkooavustuksia. Avustuksiin on varattu noin 120.000 euron määräraha kaupungin talousarvioon. Lieksa 50 -juhlavuoden kunniaksi myönnettiin alkuvuonna lisäksi 30.000 euroa yhdistysten ym. toteuttamien juhlavuoden tapahtumien toteuttamiseen.

-Nyt jaossa olevilla toiminta-, kohde- ja talkooavustuksilla tuetaan lieksalaisten yhdistysten ja kansalaisjärjestöjen toimintaa sekä tapahtumien järjestämistä Lieksan kaupungin alueella, taustoittavat Lieksan kaupungin hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen ja elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen. Lieksa 50 -juhlavuoden erillinen avustushaku painottui pelkästään uusiin tapahtumiin. -Tälle vuodelle on siis jaossa yhteensä ennätyksellinen noin 150.000 euron potti yhdistysten toimintaan ja tapahtumien toteuttamiseen. Hakemusten määrä avustushaussa oli suunnilleen aikaisemman suuruinen.

Kaupungin avustusohje linjaa osaltaan perusteita, miten avustuksia esitetään jaettavaksi. Hyvinvointilautakunta käsittelee avustuksia kokouksessaan 16.5. ja kaupunginhallitus 22.5.

 

Lisätietoja:

Arto Sihvonen, hyvinvointijohtaja (hyvinvointilautakunnan myöntämät avustukset)

arto.sihvonen@lieksa.fi / p. 040 1044 101

 

Susanna Saastamoinen, elinvoimajohtaja (kaupunginhallituksen myöntämät avustukset)

susanna.saastamoinen@lieksa.fi / p. 040 1044 009

Ulkoilmakonsertti, ihmisiä istuu katsomossa. Aurinkoinen kesäpäivä.