Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupunki ja Lieksan Kehitys Oy LieKe Pielisen Messuilla viikonloppuna

Lieksan kaupunki ja Lieksan Kehitys Oy LieKe Pielisen Messuilla viikonloppuna

Esittelyssä kaupungin uusitut nettisivut ja työllisyyshanke

 

Lieksan kaupunki ja Lieksan Kehitys Oy LieKe 5-T hankkeineen (Tekemätöntä Työtä Tarjolla, Työpaikkoja Tekijöillä) ovat mukana Valtimolla viikonloppuna pidettävillä Pielisen Messuilla yhdessä yrittäjien kanssa. Lieksalaiset näytteilleasettajat ovat päätalon luokassa 4.

 

Lauantaina messuohjelmassa on mm. isäntäkunta Valtimon lisäksi Lieksan puheenvuoro. Lieksan kaupungin tervehdyksen pitää Lieksan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eero Kärkkäinen. Sunnuntaina estradille astuu vuorostaan Lieksan kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen.

 

Lieksan kaupungin messupisteessä on mahdollisuus tutustua muun muassa kaupungin juuri avattuihin, uusittuihin nettisivuihin. –Lieksan kaupungin nettisivujen uudistuksessa on ollut lähtökohtana se, että palvelumme olisivat aiempaa paremmin löydettävissä, taustoittaa muutoksen syytä kaupungin elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen. –Sisällöissä on varmasti vielä paljon parannettavaa, ja tarvitsemme asiakkaiden palautteita siitä, mitkä palvelut olisi hyvä löytää vieläkin helpommin.

 

Lieksan Kehitys Oy LieKe on messuilla työllisyysteema kärkenä. –Tavoitteenamme on tuoda esille osaavan työvoiman tarvetta Lieksassa mm. alkuvuodesta käynnistyneen 5T-hankkeen kautta, toimitusjohtaja Harri Välimäki sanoo.

 

Pielisen Messut järjestetään Valtimolla, Riverian alueella lauantaina 16.6. klo 10-16 ja sunnuntaina 17.6. klo 10-15. Alueelle on vapaa pääsy.

 

 

 

Lisätietoja:

Susanna Saastamoinen, elinvoimajohtaja, p. 04010 44009

Satu Pehkonen, 5T-hankkeen projektipäällikkö, p. 040 672 6999