Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupungin vesihuoltoliikelaitos korjaa vesihuoltoverkostoa Pankakoskella

Lieksan kaupungin vesihuoltoliikelaitos korjaa vesihuoltoverkostoa Pankakoskella

Vaikutuksia liikennöintiin ja veden tuloon

 

Lieksan kaupungin vesihuoltoliikelaitos tekee Pankakosken Vanhatiellä vesihuoltoverkoston korjausta ja uusimista viikoilla 45 ja 46. Työt alkavat valmistelutöillä maanantaina 5.11.

 

Lieksan kaupungin vesihuoltoliikelaitoksen päällikkö Jari Kärkkäinen kertoo, että alueella uusitaan sekä vesijohto- että viemärilinjaa. –Huoltovarmuuden takaamiseksi sekä asukkaiden että teollisuuden tarpeita ajatellen rakennamme kokonaan uutta linjaa ja korjaamme osin vanhaa.

 

Työ aiheuttaa vesikatkoja alueen toimijoille. –Vanhatien varrella olevia asuinkiinteistöjä koskeva vesikatko on tiistaina 6.11., ja kiinteistöille on mennyt asiasta erikseen tieto, vesihuoltopäällikkö Kärkkäinen sanoo.

 

Seuraavalla viikolla eli viikolla 46 vesikatko koskee Hangaspuron alueen asuinkiinteistöjä, Pankaboard Oy:n ja Pielisen Betoni Oy:n tehtaita sekä KeroSetti Oy:n teurastamoa.  –Näistä vesikatkojen tarkemmasta ajankohdasta ja kestosta ilmoitetaan erikseen Lieksan Lehdessä sekä ko. kiinteistöille, Kärkkäinen lupaa.

 

Veden katkaisusta johtuva painevaihtelu voi aiheuttaa tilapäistä veden samentumista, joka korjaantuu vettä juoksuttamalla.

 

Alueella liikkuvia pyydetään huomioimaan liikennejärjestelymuutokset Vanhatien työmaa-alueen kohdalla. Vanhatie muutetaan osittain yksisuuntaiseksi työmaan ajaksi. –Pahoittelemme toimenpiteistä mahdollisesti aiheutuvia häiriöitä alueen asukkaille ja yrityksille, mutta toivomme, että näillä toimilla pystymme varautumaan aiempaa paremmin vesihuollon tarpeisiin alueella.

 

 

Lisätietoja:

vesihuoltopäällikkö Jari Kärkkäinen, p. 04010 44850

vesihuoltoinsinööri Markus Tanninen, p. 04010 44736