Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupungin verkkokauppa avattu

Lieksan kaupungin verkkokauppa avattu

 

Lieksan kaupunki on avannut verkkokaupan. Aluksi verkkokaupan kautta voi varata sataman grillikotaa ja tenniskenttävuoroja, maksaa vierasvenepaikkamaksuja Lieksan ja Kolin satamiin sekä ostaa Lieksa-tuotteita.

- Verkkokauppa parantaa palvelua tuomalla sen lähelle asiakasta ja mahdollistamalla asioinnin 24/7, taustoittaa Lieksan kaupungin hallintojohtaja Johanna Tähkiö.

Aikaisemmin vain kaupungin lahjoina ja markkinoinnissa käytettyjä Lieksa-logolla varustettuja tuotteita on toivottu yleiseen myyntiin ja tähän toiveeseen on nyt vastattu. Verkkokaupassa Lieksa-tuotteista on myynnissä puinen avaimenperä, kassi, tuubihuivi sekä Kupilka-kuppi, joita kaikkia koristaa Lieksan logo ja ”Missä korpi, siellä kulta” -slogan.

Verkkokaupan tuotevalikoimaa on tarkoitus laajentaa vähitellen. Jatkossa verkkokaupan kautta voi esimerkiksi varata Liehun yksittäisvuoroja sekä vuokrata venepaikkoja, toripaikkoja ja puutarhapalstoja.

Kaupungilla on useita toimintoja, joissa on todettu tarvetta verkkomaksamiseen ja verkosta ostamiseen. Verkkokaupan avulla myös vähennetään manuaalista laskutusta ja etukäteen suoritettavilla verkkomaksuilla pienehköjen summien perintää, hallintojohtaja Tähkiö summaa verkkokaupan hyötyjä.

Lieksan verkkokaupan osoite: https://verkkokauppa.lieksa.fi

 

Lisätietoja:

Johanna Tähkiö, hallintojohtaja

johanna.tahkio@lieksa.fi, p. 040 1044 020