Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupungin siirrettävä esiintymislava valmiina tapahtumiin - tutustumistilaisuus ja opastusta lavan käyttöön Paloasemantien varikolla 25.5.

Lieksan kaupungin siirrettävä esiintymislava valmiina tapahtumiin - tutustumistilaisuus ja opastusta lavan käyttöön Paloasemantien varikolla 25.5.

Lieksan kaupungin kuntatekniikkaliikelaitos järjestää kaikille avoimen tutustumistilaisuuden ja opastuksen siirrettävän esiintymislavan käytöstä torstaina 25.5 klo 15, kuntatekniikkaliikelaitoksen varikolla (Paloasemantie 4-6).

Alumiininen esiintymislava on 7 metriä pitkä ja avattuna 3,8 metriä leveä, korkeutta lavalla on 3,8 metriä. Tarvittaessa lavan pinta-alaa voidaan suurentaa lisäpaloja käyttäen. Telirakenteinen lava painaa 1600 kg, joten lavan koosta ja painosta johtuen sen kuljettamiseen tarvitaan vetokykyinen auto. Lavan on valmistanut Sirmet Oy.

- Lavan siirrossa ja kokoamisessa on asioita, jotka on otettava huomioon liikenneturvallisuuden ja käyttöönoton suhteen, kertoo vihertyönjohtaja Esa Ullgren uudesta esiintymislavasta. Tutustumistilaisuudessa kuntatekniikkaliikelaitoksen työntekijät opastavat lavan kokoamisessa ja purkamisessa.

Siirrettävä esiintymislava on vuokrattavissa kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä.  Tänä vuonna esiintymislava on maksuttomasti käytettävissä Lieksa 50 -tapahtumien järjestäjille.

 

Lavan vuokraus:

Lieksan kaupungin asiakaspalvelupiste

Pielisentie 3, avoinna arkisin klo 9 -15

p. 040 1044 710 / asiakaspalvelu@lieksa.fi

 

Lisätietoja:

Esa Ullgren, vihertyönjohtaja

p. 040 1044 753 / esa.ullgren@lieksa.fi

Esiintymislavan kokoaminen. Ihmisiä katsomassa kokoamista.