Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupungin palvelut ja ohjelma Hämärän kaupan illassa 27.9.2019

Lieksan kaupungin palvelut ja ohjelma Hämärän kaupan illassa 27.9.2019

Lieksan kaupungin palvelut esittäytyvät jälleen laajasti Hämärän kaupan illassa perjantaina 27.9.2019. Aikaisempien vuosien positiivisten kokemusten perusteella myös tämän vuoden Hämärille kaupoille lähdetään innostuneella mielellä esittelemään niin kaupungin omia kuin tytäryhtiöiden palveluita.

 

Kaupungin palvelut levittäytyvät tänä vuonna keskustan alueella Pielisentien teltalle, nuorisokahvila Nuokkarille, kirjastolle, liikennepuistoon sekä päivällä entiselle Rauhalan koululle.

 

Pielisentiellä ns. Rotkon tontilla on kaupungin ja Lieksan Kehitys LieKe Oy:n sekä Lieksan Kiinteistöjen yhteinen teltta klo 16-20. Teltalla on tavattavissa kaupungin johtoa ja virkamiehiä, esittelyssä on muun muassa Kiramonrannan omakotiasumiseen kaavoitetut tontit, työllistymismahdollisuudet Lieksassa sekä vuokra-asuntotarjonta ja yritystilat.

 

Lisäksi Pielisentien teltalla on myynnissä Pielisen Messuilla suuren suosion saaneita Työllisyyspalvelujen kierrätysmateriaaleista valmistamia puutuotteita. Teltalla on myös mahdollisuus onnenpyörää pyöräyttämällä sekä Lieksan alueen tapahtumatarjontaan liittyviin kysymyksiin oikein vastaamalla voittaa tuotepalkintoja.

 

 

Iltapäivällä järjestetään käytöstä poistettujen tavaroiden huutokauppa entisellä Rauhalan koululla (Rauhalantie 2). Huutokaupattavien tavaroiden lista julkaistaan kaupungin internetsivuilla (23.9.) ja tavaroihin voi käydä tutustumassa ennen varsinaista huutokauppaa järjestettävällä näyttötunnilla klo 12-13. Huutokauppa järjestetään klo 13-16 ja huutokaupan meklarina toimii Tero Kiiskinen.

Huutokaupattavat tavarat myydään siinä kunnossa, kun ne myyntihetkellä ovat, eikä tavaroilla ole takuuta, eikä palautusoikeutta. Kiinteiden tavaroiden irrotus ja kuljetus on ostajan itse hoidettava. Tavarat ovat olleet säilytyksessä kylmillään olevassa entisessä koulurakennuksessa, jossa mahdollisesti on sisäilmaongelma ja tavarat vaativat puhdistuksen, josta vastuu on ostajalla. Käteiskauppa, maksu paikan päällä (käteinen/maksukortti).

 

Hyvinvointipalvelut esittäytyvät Lieksan kirjastolla. Ohjelmaa kirjastolla tarjoavat Lieksan lukion musiikkilinja, lukion opiskelijakunta sekä sirkustaiteilija Miika Nuutinen. Myös Lieksan Nuorisovaltuusto on tavattavissa kirjastolla.

Kirjasto, Urheilukatu 4

klo 16.00 – 20.00 Lieksan kaupungin Hyvinvointipalvelut esittäytyvät. Osallistu kilpailuun!

klo 16.30 Sirkustaiteilija Miika Nuutinen esiintyy - jongleerausta, avustajatemppuja ja tasapainoilua

klo 17.30 Lieksan lukion musiikkilinja esiintyy

klo 18.30 Sirkustaiteilija Miika Nuutinen esiintyy - jongleerausta, avustajatemppuja ja tasapainoilua

klo 19.00 Sirkustaiteilija Miika Nuutisen tuliesitys

Mukavaa toimintaa tarjoaa Lieksan lukion opiskelijakunta

Paikalla myös Lieksan Nuorisovaltuusto

Kirjasto on auki klo 20 saakka

 

 

Kaupungin nuorisotoimi järjestää pienemmille lieksalaisille ohjelmaa liikennepuistossa yhteistyössä Lieksan Taitoluistelijoiden kanssa. Liikennepuisto on avoinna klo 15 – 18 säävarauksella ja puistossa on mahdollista ajaa maksutta polkuautoilla.

 

Lasten liikennepuisto, Tapionkatu 5

klo 15.00 – 18.00 Polkuautolla ajoa n. 3 – 10 -vuotiaille lapsille. Maksuton. Säävaraus!

Järj. Nuorisotoimi yhteistyössä Lieksan Taitoluistelijoiden kanssa

 

Nuorisokahvila Nuokkari järjestää Meet & Greet -tapahtuman tubettaja Pahalapsen kanssa klo 18.30 – 20.30. Pahalapsi tuo kuuluviin erilaisuuden ilosanomaa ja on tunnettu YouTubessa julkaisemistaan, rempseällä itäsuomalaisella asenteellaan tekemistään videoista sekä ruokablogistaan Gastro Pahalapsi. Nuokkari on avoinna klo 24 saakka, illalla klo 21 alkaen Nuokkarille tulijoiden on oltava vähintään 7.luokkalaisia. Tapahtuma on täysin päihteetön.

 

Nuokkari, Kulttuurikeskus, Pielisentie 9-11

klo 14.00 – 24.00 Nuokkari auki

klo 18.30 – 20.30 Tubettaja Pahalapsi Greet & meet

 

 

Musiikkiopiston opiskelijat ja orkesterit jalkautuvat keskustan alueelle iltapäivän aikana, tarjoten konsertteja niin terveyskeskuksen vuodeosastolla, keskustan marketeissa sekä musiikkiopiston Erkki Eskelinen salissa.

 

Musiikkiopisto

klo 13.30 pianistit - Terveyskeskuksen vuodeosastolla

klo 15.00 Alkeispuhallinorkesteri & Keskuskoulu Brass -  S-Marketissa

klo 15.00 viulistit - Citymarketissa

klo 16.00 oppilaskonsertti - musiikkiopiston Erkki Eskelinen –salissa

klo 16.15 Vaskimusiikkia (Vaskikvintetti), Hämärän kaupan illlan esiintymislava

klo 16.50 Vaskimusiikkia (Vaskikvintetti), Hämärän kaupan illlan esiintymislava

klo 17.20 Harmonikkamusiikkia (Juuti Tikka), Hämärän kaupan illlan esiintymislava

klo 18.15 Harmonikkamusiikkia (Juuti Tikka), Hämärän kaupan illlan esiintymislava