Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan alueen tapahtumille yhteinen tapahtumakalenteri

Lieksan alueen tapahtumille yhteinen tapahtumakalenteri

Lieksan kaupunki on avannut internetsivuillensa tapahtumakalenterin osoitteessa www.lieksa.fi/tapahtumakalenteri. Tapahtumakalenteri on tarkoitettu yleisölle suunnattujen tapahtumien ilmoittamiseen Lieksan alueella. Tapahtumakalenterin avulla halutaan tavoittaa paitsi tavoittaa paikalliset asukkaat niin palvella myös alueen elinkeinoelämää, matkailijoita ja loma-asukkaita.

 

Tapahtumakalenterin toivotaan tuovan apua tapahtumasuunnittelussa ja vähentävän tapahtumien päällekkäisyyttä kaupungissa. -On syytä kuitenkin muistaa, että mitä aiemmin tapahtumia kalenteriin ilmoitetaan, sen helpompaa suunnittelu muiden tapahtumien suhteen on ja myös tapahtumakävijät osaavat varata päivät omaan kalenteriinsa ajoissa, muistuttaa Lieksan kaupungin viestintäsihteeri Heli Turpeinen.

 

Tapahtumailmoitus kalenteriin tehdään kaupungin internetsivuilla, jonka jälkeen kaupungin internetsivujen ylläpitäjät tarkistavat ilmoituksen ja tarvittaessa pyytävät lisätietoja tai tarkennuksia. Hyväksytty ilmoitus tulee samoin tein näkyviin tapahtumalistaukseen. Tarkistuksia tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 9-15.

 

Tapahtumakalenteria on kaupungilta toivottu paljon ja asiasta on käyty keskustelua muun muassa yhdistystoimijoiden kanssa. Kalenterin tavoitteena on olla Lieksan alueella järjestettävien tapahtumien yhteinen ilmoitusalusta, mihin kaupungin lisäksi yhdistykset, yhteisöt ja muut tapahtumajärjestäjät voivat ilmoittaa omat tapahtumansa, ja ne näkyvät kootusti kaupungin internetsivuilla.

 

Kaupungilla on myös oikeus olla hyväksymättä tapahtumailmoituksia, mikäli ne ovat asiattomia, muuten hyvän maun vastaisia tai eivät ole yleisötapahtumiksi laskettavia. Yhteisöjen sisäisten tapahtumien, kuten yhdistysten vuosikokousten tai talkoiden ilmoittamiseen ja koolle kutsumiseen suositellaan käyttämään jotakin muuta tapaa.

 

Tapahtumakalenterin käyttöön annetaan opastusta kaupungilta. Opastuspäiviä järjestetään kaksi, keskiviikkona 11.3.2020 klo 16-17 paikkana kaupungintalon 1. krs. Kokoushuone Pielinen (Pielisentie 3).

Maanantain 16.3.2020 opastustilaisuus perutaan koronaviruken leviämisen estämiseksi.

 

Lisätietoja:

Heli Turpeinen, viestintäsihteeri

heli.turpeinen@lieksa.fi

p. 040 1044 686