Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksa 50 -juhlavuoden neulekilpailun voitti Helena Sarasojan suunnittelemat Lieksa 50 –villasukat

Lieksa 50 -juhlavuoden neulekilpailun voitti Helena Sarasojan suunnittelemat Lieksa 50 –villasukat

Lieksa 50 -juhlavuoden neulekilpailun yleisöäänestys oli tasainen ja kilpailun kärkikolmikon sijoituksissa oli eroa vain muutamien äänien verran. Yleisöäänestyksen suosikiksi ja kilpailun voittajaksi tuli Helena Sarasojan suunnittelemat Lieksa 50 -aiheiset villasukat 71 äänellä.

Kilpailun toisen sijan vei Liisa Ehrukaisen suunnittelemat Karhunpoika suolla-villasukat 68 äänellä ja kolmanneksi sijoittuivat Silja Palviaisen Karhujen Leikki-villasukat 66 äänellä.

Kilpailun voittaja Helena Sarasoja yllättyi voitostaan, -Ajattelin, ettei tällaiset perussukat kilpailussa pärjää, kun ei ole useaa väriä tai kuvioita mutta toisin kävi

Kilpailun palkinnot jaettiin lauantaina 2.12.2023 Lieksan kirjaston Pikkujoulutapahtumassa. Yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin viisi Lieksa 50 -aiheista tuotepalkintoa. Arvonnan voitoista on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Juhlavuoden neulekilpailun, yleisön valitsemat kolme parasta kilpailutyötä jäävät esille kirjaston näyttelytilaan tammikuun loppuun saakka. Neuletöiden ohjeet ovat saatavilla kirjallisina näyttelyn ohesta ja myöhemmin myös Lieksan kaupungin verkkosivuilta. Kilpailuun osallistui kahdeksan eri suunnittelijan neuletyöt.

 

Puna-valkoiset villasukat joissa teksti Lieksa ja kuviona tekstin vieressä sydän.

Kuvassa Helena Sarasojan suunnittelemat Lieksa 50-villasukat

 

 

Lisätietoja:

Viivi Kilpeläinen, kirjastovirkailija

p. 040 1044 131 / viivi.kilpelainen@lieksa.fi

 

Virpi Siivola, Lieksa 50 -koordinaattori (poissa 4.- 8.12.2023)

p. 050 5126 951 / virpi.siivola@lieksa.fi