Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Koli-Ahmovaaran osayleiskaavan ja Kolin vaikutusalueen strategisen yleiskaavan 2040+ Kolin yleisötilaisuuksiin voi osallistua myös Teams-yhteydellä

Koli-Ahmovaaran osayleiskaavan ja Kolin vaikutusalueen strategisen yleiskaavan 2040+ Kolin yleisötilaisuuksiin voi osallistua myös Teams-yhteydellä

Koli-Ahmovaara osayleiskaavan ja Kolin vaikutusalueen strategisen yleiskaavan 2040+ yleiskaavat ovat edenneet luonnosvaiheeseen, ja kaavojen esittelytilaisuudet pidetään Juuassa ja Kolilla torstaina 4.3.2021. Kaikkiin tilaisuuksiin on voinut ilmoittautua paikan päälle koronapandemiatilanteen 20 henkilön kokoontumismäärärajoitus huomioiden.

Kolin Luontokeskus Ukon tilaisuuksiin (klo 16.30 ja klo 19) paikat täyttyivät ilmoittautumisajan loppupuolella. Mahdollisimman monen halukkaan osallistumisen mahdollistamiseksi tilaisuuksiin on päätetty järjestää osallistumismahdollisuus etäyhteyden kautta. Etäyhteys järjestetään Teamsin välityksellä.

 

Juuassa tilaisuus pidetään Ahmovaaran monikäyttötalolla kello 14.00 (Kolintie 29, 83950 Ahmovaara), ja tilaisuuteen oli aamulla vielä muutama paikka jäljellä. Juuan tilaisuuteen paikan päälle voi vielä ilmoittautua linkin kautta: https://www.lyyti.in/Koli_Ahmovaaran_kaavatilaisuudet.

 

Kolilla yleisötilaisuudet järjestetään kello 16.30 ja 19.00.

 

Etäyhteyslinkki tilaisuuteen klo 16.30-18.30

Etäyhteyslinkki tilaisuuteen klo 19.00-21.00

 

Kolin tilaisuudet videoidaan suorana lähetyksenä Lieksan kaupungin Youtube-kanavalle, jonne ne jäävät myös tallenteena myöhemmin katsottavaksi.

 

Kaikissa tilaisuuksissa on sama sisältö.

 

Lisätietoja:

Jukka Haltilahti, maankäyttöpäällikkö

p. 040 1044 840