Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Jouko Harjanne ja Tuomas Turriago äänittävät musiikkivideon Lieksassa

Jouko Harjanne ja Tuomas Turriago äänittävät musiikkivideon Lieksassa

Jouko Harjanne ja Tuomas Turriago äänittävät musiikkivideon Lieksassa

 

Trumpettitaiteilija Jouko Harjanne ja pianisti Tuomas Turriago äänittävät parhaillaan musiikkivideota Lieksan kulttuurikeskuksessa. Äänitys liittyy Harjanteen ja Lieksan kaupungin väliseen Vaskilähettilässopimukseen.

-Soitamme videolla koskettavia romanttisia kappaleita, kuten italialaisen sävelmän Kertokaa se hänelle, japanilaisen teoksen Stand Alone sekä Karjalan kunnailla TV-sarjasta tutun biisin Yö väistyy, kertoo Jouko Harjanne musiikkivideon sisällöstä.

-Idea musiikkivideon tekemisestä syntyi, kun pohdimme sitä, kuinka vaskilähettilässopimusta voisi korona-ajan poikkeustilanteessa hyödyntää mahdollisimman hyvin vuoden 2022 Vaskiviikkoa varten, kertoo hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen. Tasokas musiikkivideo on myös erinomainen liikelahja kaupungin käyttöön, hän jatkaa.

Pianisti Tuomas Turriagolla on 14 vuoden kokemus esiintymisestä Lieksan Vaskiviikolla. – On mukavaa ja nostalgista päästä jälleen Lieksaan, vaikka Vaskiviikkoa ei tänä kesänä järjestetäkään, kuvaa tunnelmiaan Turriago.

Musiikkivideon kuvauskohteina ovat Brahe-salin lisäksi kaupungin tunnetuimmat luontokohteet Kolin kansallismaisema ja Ruunaan kosket sekä jokin Lieksan keskustan kohteista.

Musiikkivideon äänityksen ja kuvauksen tekee Pekka Varonen.

-Vaskilähettilässopimukseen sisältyvä tämän vuoden toinen esiintyminen on syksyllä Brahea-kampuksen avajaisissa, kertoo Arto Sihvonen.

 

Lisätietoja:

Hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen p. 040 1044 101, arto.sihvonen@lieksa.fi