Postilaatikot

Navigation Menu

Osoitteet

Osoitteet

Osoitteiden antaminen

Uusi kiinteistö tai rakennus saa osoitteen yleensä rakennusluvan yhteydessä. Asemakaava-alueilla osoite annetaan asemakaavassa tai tonttijaossa. Asemakaava-alueella osoite voidaan muuttaa viranhaltijapäätöksellä tai asemakaavamuutoksen/tonttijaonmuutoksen yhteydessä.

Osoiteasioista lisätietoja antaa Lieksassa paikkatietoasiantuntija.

Lieksassa on käynnissä kesämökkien osoitteistamishanke. Sitä mukaa kun uusia teiden nimiä syntyy, ne syötetään palveluun. Hanke tarkoittaa käytännössä myös rakennus- ja huoneistorekisterin saneerausta, jossa mm. rakennusten sijaintitietoja on korjattu.
 
Uudesta osoitteesta tiedotamme kiinteistön ja rakennuksen omistajan lisäksi mm. pelastuslaitosta, hätäkeskuslaitosta, poliisia, maistraattia, postia, tiehallintoa ja maanmittauslaitosta sekä taksia.

Alla linkki, josta pääset osoitteiden haku-toimintoon:

Lieksan osoitteet  

 

Lieksan karttapalvelu käyttää rakennus- ja huoneistorekisterissä olevia rakennusten sijaintitietoja osoitepaikantamiseen. Menetelmä kohdentaa osoitteen suoraan rakennukseen ollen tarkempi kuin esim. ajoneuvopaikantimien käyttämä tekniikka jossa osoitteen määrittäminen perustuu tien alkupisteestä laskettuun etäisyyteen.

 

Tervetuloa käyttämään Lieksan InfoGIS paikkatietopalvelua!

 

Osoitteet

Paikkatietoasiantuntijan yhteystiedot

Yhteystiedot

Juote Aleksi Paikkatietoasiantuntija Pielisentie 3, 81700 Lieksa p. +358 40 1044 713 aleksi.juote@lieksa.fi