Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Публикатор

angle-left Siun soten verkkoajanvaraus uudistuu

Siun soten verkkoajanvaraus uudistuu

Tiedote 20.4.2020

Siun soten verkkoajanvaraus uudistuu asteittain. Ensimmäisenä uuteen ajanvaraukseen siirtyy perusterveydenhuollon palveluita.

Uusitun verkkoajanvarauksen kautta voi 20.4.2020 alkaen varata aikoja perhesuunnitteluneuvolan palveluihin ja kutsuntatarkastuksiin sekä jättää yhteydenottopyyntöjä äitiysneuvolaan, lastenneuvolaan, mielenterveys- ja päihdepalveluihin ja fysioterapeuteille.

Verkkoajanvaraukset erikoissairaanhoidon eli keskussairaalan palveluihin tehdään tällä hetkellä vielä vanhan ajanvarauspalvelun kautta. Keskussairaalan verkkoajanvaraus uudistuu vuoden loppuun mennessä ja samalla laajenee verkon kautta varattavissa olevien palvelujen valikoima.

Verkkoajanvarauspalvelut löytyvät kootusti sivulta www.siunsote.fi/ajanvaraus.

Koronavirusepidemian takia palveluissa ja toiminnassa on tällä hetkellä muutoksia, jotka vaikuttavat myös ajanvarauksiin. Tällä hetkellä keskussairaalan verkkoajanvarauksia voi tehdä vain tietyille sairaanhoitajien vastaanotoille. Näille vastaanotoille ajanvarauksia voivat tehdä vain potilaat, joilla on jo hoitosuhde ihotautien poliklinikalle tai vatsakeskukseen.

Kaikki muutokset palveluissa ja toiminnassa löytyvät kootusti sivulta: https://www.siunsote.fi/poikkeusaukioloajat