Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Публикатор

angle-left Pöllö hukassa - Musiikillinen metsäretki koko perheelle

Pöllö hukassa - Musiikillinen metsäretki koko perheelle

Pieni pöllönpoika eksyy pesästään syvälle metsään, mutta onnekseen vastaan tulee metsän kannot ja kolot tarkkaan tunteva myyrä. Minkälaiseen seikkailuun uudet ystävykset joutuvatkaan etsiessään reittiä takaisin kotiin? Yleisö pääsee osallistumaan esityksen kulkuun ratkaisemalla metsäisiä arvoituksia. Pöllö hukassa? -esitys tuo iloa perheen pienimmille ja vähän isommillekin katsojille. Nukke- ja musiikkiteatterin keinoin toteutetussa esityksessä musiikki ja laulu vievät tarinaa eteenpäin. Lähde mukaan seikkailuun, metsä on yllätyksiä täynnä!

 

Teatteri Mukamaksen esitys nähdään Kulttuurikeskuksen Brahe-salissa perjantaina 13.11.2020 klo 9.30. Esityksen kesto on n. 35 min. ja siihen on vapaa pääsy.

 

Koska tilaan voidaan ottaa rajattu yleisömäärä, pyydetään ryhmiä varaamaan paikat etukäteen viimeistään 11.11.: Paula Timonen, p. 040 1044 115 tai paula.timonen@lieksa.fi

 

Esityksen järjestelyistä vastaa nuorisotoimi.

 

Käsikirjoitus: työryhmä*

Ohjaus: Katarina Stycz

Visuaalinen suunnittelu ja toteutus: työryhmä*

Musiikin sävellys ja laulujen sanat: Markus Waara ja Harri Helin

Musiikin sovitus ja tuotanto: Markus Waara

Nuket Myyrä ja Pöllö: Mira Taussi

Näyttelijät: Harri Helin, Kalle Uurto

Käsiohjelma ja juliste: Patrick

Kantaesitys 12.9.2019

Ikäsuositus: koko perheelle

*) Työryhmä: Harri Helin, Katarina Stycz, Markus Waara

 

Teatteri Mukamas on vuonna 1979 perustettu tamperelainen ammattinukketeatteri, jonka esitykset ovat tuoneet yhteisiä elämyksiä lapsille ja aikuisille. Teatterin idyllinen kotinäyttämö sijaitsee Tampereen Pispalassa. Kotinäyttämön lisäksi teatteri vierailee esiintymässä päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa, festivaaleilla ja yritysten tapahtumissa ympäri Suomen. Teatteri Mukamaksessa työskentelee vakinaisesti 10 työntekijää ja lisäksi osa työntekijöistä on freelancer-sopimuksilla. Mansi Stycz on johtanut teatteria sen perustamisesta saakka.

 

Tervetuloa!