Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Публикатор

angle-left Nuorten kesätyöt ja kesäseteli Lieksassa kesällä 2020

Nuorten kesätyöt ja kesäseteli Lieksassa 2020

Nuorten kesätyöt 2020

Lieksan kaupunki ja kaupunkikonserniin kuuluvat yhteisöt tarjoavat neljän viikon mittaisen kesätyöpaikan 64 lieksalaiselle koululaiselle/opiskelijalle eri toimipisteisiin vuonna 2020.

Kesätyöpaikkaa voivat hakea vuosina 1999-2003 syntyneet nuoret. Ne nuoret, jotka saivat kesätyöpaikan arvonnan kautta kaupungin palveluksessa vuonna 2019, eivät voi osallistua arvontaan vuonna 2020. Hakijoiden on oltava kirjoilla Lieksassa (kotipaikkakunta Lieksa) ja heidän on oltava läsnä olevana opiskelijana jossakin oppilaitoksessa. Poikkeuksena ovat vuoden 2020 lieksalaiset abiturientit, joiden ei tarvitse olla kirjoilla missään oppilaitoksessa paikkaa hakiessaan.

Sopimuspalkka on neljän viikon jaksolta 1095,30 € (sisältäen lomakorvauksen ja lomarahan), työaika 6 h/pv.

 

Nuorten kesäseteli kesällä 2020

Lieksan kaupunki on varannut vuoden 2020 talousarvioon nuorten kesäseteliin 15.000 € määrärahan. Yhden setelin arvo on 250 € eli kesäseteleitä voidaan myöntää 60 nuorelle. Seteli voidaan myöntää korkeintaan 19-vuotiaalle nuorelle. Alaikärajaa ei ole määritelty.

Kesäsetelin työnantajana voi olla Lieksassa toimiva yhdistys, yritys, järjestö tai säätiö (Y-tunnuksellinen) ja työpaikan on oltava Lieksassa. Kesätöihin kesäsetelillä palkattava nuori ei saa olla yrittäjän/yrityksen ym. perheenjäsen. Yksityistaloutta, perhettä, kuntaa, kuntayhtymää, valtiota tai yksityistä henkilöä ei hyväksytä kesäsetelin työpaikaksi.

Nuori voi saada yhden kesäsetelin kesää kohden. Samoin yritys voi saman kesän aikana ottaa palvelukseen ainoastaan yhden nuoren, jolla on kesäseteli. Jos nuori on palkattu kaupungille kesätöihin, ei häntä voi palkata samana kesänä kesäsetelillä töihin.


Tarkemmat tiedot, ohjeet ja hakulomakkeet: https://www.lieksa.fi/nuorten-kesatyot