Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Публикатор

angle-left Lieksassa koronatilanne jatkunut rauhallisena

Lieksassa koronatilanne jatkunut rauhallisena

Lieksan kaupungin pandemiavalmiusryhmä kokoontui säännölliseen tilannekuvapalaveriin maanantaina 15.11.2021 ja totesi koronatilanteen Lieksassa pysyneen rauhallisena. Viimeisimmät koronatartunnat on todettu jo altistumisten vuoksi karanteenissa olleilla henkilöillä ja viimeisimmät altistumisten vuoksi määrätyt karanteenit päättyvät kuluvan viikon alkupuolella. Koronarokotekattavuus kaupungissa on 2. rokotteen osalta 82,01%.

-Rokotekattavuuden kasvu on todella hyvä asia, toteaa valmiusryhmän puolesta Lieksan kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen. -Lieksalaiset ovat olleet Siun soten mukaan hyvin aktiivisia influenssarokotteiden ottamisessa, mikä myöskin on hyvin ilahduttavaa, Määttänen jatkaa. Sekä korona- että influenssarokotusaikoja on hyvin tarjolla ja valmiusryhmä kannustaakin ihmisiä ottamaan rokotteen molempia sairauksia vastaan.

Koronatilanne valtakunnallisesti mietityttää myös Lieksassa. -Vaikka tilanne on meillä nyt hyvä ja rauhallinen, ei meillä silti ole vara unohtaa turvallisia toimintatapoja, mitkä pandemian aikana ovat tutuiksi tulleet, kaupunginjohtaja Määttänen muistuttelee. -Meillä on varmasti kaikilla hyvin muistissa, miten nopeastikin tilanne voi muuttua, joten ymmärrämme myös, että hyvän tilanteen ylläpitämiseksi pitää olla varuillaan. Juuri käynnistynyt pikkujoulukausi on hyvä viettää vielä maltillisesti, Määttänen jatkaa.

Lieksan kaupungin valmiusryhmä jatkaa edelleen tilanteen aktiivista seuraamista ja säännöllisiä tilannekuvapalavereita. Seuraavan kerran valmiusryhmä kokoontuu viimeistään 29.11.

 

Ajankohtaiset tiedotteet ja ohjeet:

www.siunsote.fi/korona

www.siunsote.fi/koronarokotukset

www.lieksa.fi/ajankohtaista-koronasta

sekä Lieksan kaupungin Facebook-sivu

 

 

Lisätietoja:

Jarkko Määttänen, kaupunginjohtaja

p. 040 1044 001