Auringonkukka ja tyttö

Navigaatiovalikko

Nuorten palvelut

Nuorten palvelut

Nuorisotoimi tukee nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien toimintaa mm. avustuksin. Nuorisokahvila Nuokkari on nuorten kohtaamispaikka. Järjestämme mm. tanssitunteja, toimintapäiviä, lasten ja nuorten elokuvia/alennuslippuleffoja, leirejä, retkiä, teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä nuorisobussitoimintaa. Kesällä tarjoamme mahdollisuuden maksuttomaan myyntipaikaan esim. kirppistä varten kesätorilta Nuorten nurkasta. Järjestämme myös nuorten päihteidenkäyttöä ehkäisevää toimintaa. Nuorten työpajatoiminta ostetaan ostopalveluna Honkalampi-säätiöltä. Olemme mukana Ohjaamo Nuoppiksen toiminnassa. Nuorisotoimi vastaa myös kulttuurikeskuksen toiminnasta sekä järjestää lasten ja nuorten kulttuuritoimintaa.

 

Pohjois-karjalan maakunnallinen nuorisovaltuusto on saanut 10.000€ käytettäväksi pohjoiskarjalaisten nuorten hyväksi.

 

Nyt tarvitsemme ideoita!

  • Miten sinä käyttäisit tämän rahan, niin että se hyödyttäisi mahdollisimman monia pohjoiskarjalaisia nuoria?
  • Idea voi olla esimerkiksi tapahtuma, kampanja, kokeilu, koulutus tai tilaisuus.

Kerro sinä!

Käy naputtelemassa oma ideasi www.pohjois-karjala.fi/idea

Kyselyn vastausaika on 1.-14.4.2019.

Maakunnallinen nuorisovaltuusto valitsee 16.4.2019 seuraavassa kokouksessaan 1-5 parasta ideaa, jotka tulevat kaikille äänestettäväksi. Äänestyksen perusteella valitaan 1-2 toteutettavaa ideaa.

Katso mainos täältä.

Nuorten kesätyöt ja kesäseteli 2019

Nuorisotoimi

Nuorisotoimen yhteystiedot

Nuorisotoimi Pielisentie 9-11, 81700 Lieksa

Toimisto avoinna ma-pe klo 9 - 15

Nuorisovaltuuston sivusto

Nuorisovaltuuston sivulle

PTV-sisältö

Nuorisotyö

Nuorisotoimi tukee nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien toimintaa mm. avustuksin. Nuorisokahvila Nuokkari on nuorten kohtaamispaikka. Järjestämme kursseja, kerhoja, toimintapäiviä, bändi-iltoja ja konsertteja, nuorten ja lasten elokuvia, leirejä, retkiä ja nuorisobussitoimintaa. Kesällä tarjoamme mahdollisuuden maksuttomaan myyntipaikaan esim. kirppistä varten kesätorilta Nuorten nurkasta.


Järjestämme nuorten päihteidenkäyttöä ehkäisevää toimintaa. Nuorten työpajatoiminta ostetaan ostopalveluna Honkalampi-säätiöltä. Nuorisotoimi vastaa myös kulttuurikeskuksen toiminnasta sekä järjestää lasten ja nuorten kulttuuritoimintaa.


Nuorisovaltuusto eli NuVa toimii kaupungin nuorisotyön yhteistyöelimenä, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää nuorten asemaa Lieksassa. Samalla NuVa toimii myös äänitorvena lieksalaisten nuorten ja päättäjien välillä. Lieksan nuorisovaltuusto on perustettu vuonna 2003.

PTV-sisältö

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut

Ohjaamo Nuoppis toimii Lieksan kaupungin asiakaspalvelupisteessä (os. Pielisentie 3 81700 Lieksa). Avoinna ma-pe klo 9-15, puh. 050 324 6080. Toiminta järjestetään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Kenelle ja millä ehdoin

Toiminta on tarkoitettu alle 29 -vuotiaille nuorille.

Palvelupaikat

Puhelinasiointi
Verkkoasiointi