Auringonkukka ja tyttö

Navigaatiovalikko

Nuorten palvelut

Nuorten palvelut

Nuorisotoimi tukee nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien toimintaa mm. avustuksin. Nuorisokahvila Nuokkari on nuorten kohtaamispaikka. Järjestämme mm. tanssitunteja, toimintapäiviä, lasten ja nuorten elokuvia/alennuslippuleffoja, leirejä, retkiä, teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä nuorisobussitoimintaa. Kesällä tarjoamme mahdollisuuden maksuttomaan myyntipaikaan esim. kirppistä varten kesätorilta Nuorten nurkasta. Järjestämme myös nuorten päihteidenkäyttöä ehkäisevää toimintaa. Nuorten työpajatoiminta ostetaan ostopalveluna Valpas Ratkaisut Oy:ltä. Ostopalveluun kuuluu myös etsivän nuorisotyön toteuttaminen. Nuorisotoimi vastaa myös kulttuurikeskuksen toiminnasta sekä järjestää lasten ja nuorten kulttuuritoimintaa.

 

 

Vinkkejä lasten, nuorten ja perheiden kesätoimintoihin

Nuorisotoimen lasten ja nuorten tanssitunnit

Nuorisovaltuuston sivusto

PTV-sisältö

Nuorisotyö

Nuorisotoimi tukee nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien toimintaa mm. avustuksin. Nuokkari Kulttuurikeskuksella on nuorten kohtaamispaikka. Järjestämme mm. tanssitunteja, mopo-/tekniikkakerhon, toimintapäiviä, konsertteja ja muita kulttuuritilaisuuksia, alelippuleffoja, kesäkerhon, retkiä ja nuorisobussitoimintaa. Monet tapahtumat ja tilaisuudet järjestetään yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa.


Järjestämme nuorten päihteidenkäyttöä ehkäisevää toimintaa. Kaikki toimintamme on päihteetöntä. Nuorten työpajatoiminta ostetaan ostopalveluna Valpas Ratkaisut Oy:ltä. Sopimukseen kuuluu myös etsivä nuorisotyö.


Nuorisotoimi vastaa myös kulttuurikeskuksen toiminnasta sekä järjestää lasten ja nuorten kulttuuritoimintaa.


Nuorisovaltuusto eli nuva toimii kaupungin vaikuttamiselimenä, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää nuorten asemaa Lieksassa. Nuva toimii äänitorvena lieksalaisten nuorten ja päättäjien välillä. Lieksan nuorisovaltuusto on perustettu vuonna 2003.

Nuorisovaltuuston sivuille

Nuorisotoimi

Nuorisotoimen yhteystiedot

Nuorisotoimi Pielisentie 9-11, 81700 Lieksa

Toimisto avoinna ma-pe klo 9 - 15