Auringonkukka ja tyttö

Navigaatiovalikko

Nuorten palvelut

Nuorten palvelut

Nuorisotoimi tukee nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien toimintaa mm. avustuksin. Nuorisokahvila Nuokkari on nuorten kohtaamispaikka. Järjestämme mm. tanssitunteja, toimintapäiviä, lasten ja nuorten elokuvia/alennuslippuleffoja, leirejä, retkiä, teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä nuorisobussitoimintaa. Kesällä tarjoamme mahdollisuuden maksuttomaan myyntipaikaan esim. kirppistä varten kesätorilta Nuorten nurkasta. Järjestämme myös nuorten päihteidenkäyttöä ehkäisevää toimintaa. Nuorten työpajatoiminta ostetaan ostopalveluna Valpas Ratkaisut Oy:ltä. Ostopalveluun kuuluu myös etsivän nuorisotyön toteuttaminen. Nuorisotoimi vastaa myös kulttuurikeskuksen toiminnasta sekä järjestää lasten ja nuorten kulttuuritoimintaa.

Vinkkejä lasten, nuorten ja perheiden kesätoimintoihin

 

Nuorisotoimen lasten ja nuorten tanssitunnit

Nuorisotoimen lasten ja nuorten tanssitunnit 2023

Tanssitunnit alkavat kulttuurikeskuksen monitoimisalissa (Pielisentie 9-11) elokuussa viikolla 34.

 

Tunneille ilmoittautuminen 11.8. klo 18 alkaen

Tanssitunneille ilmoittaudutaan alla olevien linkkien kautta. Ilmoittautuminen viimeistään ryhmän alkamispäivänä. Mukaan voi tulla vielä toisella kokoontumiskerralla.

Mukaan mahtuu 25 tanssijaa / ryhmä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä Jos ryhmä on täynnä, voi ilmoittautua varasijalle.

Tunneille ei ole osanottomaksua. Tuntien syysnäytös järjestetään Brahe-salissa joulun alla ja kevätnäytös toukokuussa.

 

maanantai, alkaen 21.8.

klo 17.00-18.00 Mini steps (7-8 v)

klo 18.15-19.15 Mystic steps (11-12 v)

 

tiistai, alkaen 22.8.

klo 16.30-17.30 Silver steps (15-16 v)

klo 17.45-18.45 Wild steps (17 v ja vanhemmat)

 

torstai, alkaen 24.8.

klo 17.00-18.00 Happy steps (9-10 v)

klo 18.15-19.15 Dream steps (13-14 v)

Nuorisovaltuuston sivusto

PTV-sisältö

Nuorisotyö

Nuorisotoimi tukee nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien toimintaa mm. avustuksin. Nuorisokahvila Nuokkari on nuorten kohtaamispaikka. Järjestämme kursseja, kerhoja, toimintapäiviä, bändi-iltoja ja konsertteja, nuorten ja lasten elokuvia, leirejä, retkiä ja nuorisobussitoimintaa. Kesällä tarjoamme mahdollisuuden maksuttomaan myyntipaikaan esim. kirppistä varten kesätorilta Nuorten nurkasta.


Järjestämme nuorten päihteidenkäyttöä ehkäisevää toimintaa. Nuorten työpajatoiminta ostetaan ostopalveluna Honkalampi-säätiöltä. Nuorisotoimi vastaa myös kulttuurikeskuksen toiminnasta sekä järjestää lasten ja nuorten kulttuuritoimintaa.


Nuorisovaltuusto eli NuVa toimii kaupungin nuorisotyön yhteistyöelimenä, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää nuorten asemaa Lieksassa. Samalla NuVa toimii myös äänitorvena lieksalaisten nuorten ja päättäjien välillä. Lieksan nuorisovaltuusto on perustettu vuonna 2003.

Hankkeita ja palveluja nuorille Lieksassa

Nuorisovaltuuston sivuille

Nuorisotoimi

Nuorisotoimen yhteystiedot

Nuorisotoimi Pielisentie 9-11, 81700 Lieksa

Toimisto avoinna ma-pe klo 9 - 15