Nuoret soittajat

Navigaatiovalikko

Musiikkiopiston ilmoittautuminen ja maksut

Musiikkiopiston lukukausimaksut

 

Ensimmäisen vuoden opiskelijat tai musiikin hahmotustaidot ilman solistisia opintoja 120 €
Solistinen pääaine 150 €
Solistinen sivuaine 85 €
Sisaralennus pääaineessa - 20 €
Varhaisiän musiikkikasvatus (musiikkileikkikoulu) 85 € (45 min), 60 € (30 min). (Yksi vanhempi ja yksi lapsi. Oppilaat voivat tutustua opetukseen kaksi kertaa ilmaiseksi, sen jälkeen laskutetaan koko lukukausimaksu. Mikäli opintoja ei haluta jatkaa, on huoltajien ilmoitettava siitä toimistoon ja opettajalle välittömästi tutustumiskertojen jälkeen.)
Sisaralennus varhaisiän musiikkikasvatus -20 €
Orkesterisoitto ilman solistisia opintoja 85 €
Soitinvuokra/lukukausi 40 €
Kirjaamis- ja opintokirjamaksu (uudet oppilaat) 10 € (ei peritä musiikkileikkikoulun oppilailta)
Ulkopuolisilta perittävä tasosuoritusmaksu 80 €
Avoimen opetuksen lukukausimaksu 500 €
Soitinkaruselli 45 €
Vapaaoppilas  0 €

Lukukausimaksut tarkistetaan vuosittain.

Vapaaoppilaspaikka: Musiikkiopiston lukukausimaksusta on mahdollisuus anoa vapautusta taloudellisin perustein. Vapaaoppilaspaikkalomake
Musiikkiopiston rehtori voi tehdä päätöksen lukukausimaksun osittaisesta palauttamisesta opiskelijan muuttaessa pois paikkakunnalta tai lääkärintodistuksen perusteella. Muussa tapauksessa lukukausimaksua ei palauteta.

Opintojen jatkuminen:
Kevätlukukaudella oppilaana olevien katsotaan jatkavan opintojaan syyskaudella, mikäli lopetusilmoitusta ei tule 31.5. mennessä. Vastaavasti syyslukukaudella oppilaana olevien katsotaan jatkavan opintojaan kevätkaudella, mikäli lopetusilmoitusta ei tule 9.12. mennessä. Ilmoitus koskee myös musiikkileikkikoulun oppilaita.
Lopetusilmoitus tulee tehdä kirjallisena (sähköposti/tekstiviesti) rehtorille (soile.tikka@lieksa.fi). Mikäli ilmoitusta ei ole tullut, oppilaalta veloitetaan seuraavan lukukauden maksu.