Lieksan Liikennepuisto

Leikkikentän lapset

Navigaatiovalikko

Leikkipaikat

Leikkipaikat

Leikkikentät siivotaan ja laitteet tarkastetaan säännöllisesti. Mikäli huomaat puutteita tai rikkoontuneita leikkivälineitä ota yhteyttä kaupungin asiakaspalvelupisteeseen p. 04010 44710, asiakaspalvelupiste@lieksa.fi.

Lieksan leikkikentät

Lieksassa kaupungin ylläpitämiä leikkikenttiä on 13 kpl, joista yksi on liikennepuisto.

Kesällä 2020 liikennepuistoa ei avata koronavirustilanteesta johtuen.

Leikkikenttien tarkat sijainnit voit tarkistaa karttapalvelusta.

 

PTV-sisältö

Leikkipuistot

Lieksan kaupungin ylläpitämissä 13 leikkipuistoissa ei ole ohjattua tai valvottua toimintaa, joten leikkipuistoissa leikkiminen on käyttäjien omalla vastuulla. Liikennepuiston toiminnasta vastaa yhteistyökumppani, joka valvoo toimintaa aukioloaikana.

Palvelupaikat

Palvelun toteuttaa
  • Lieksan kaupunki

Vastuuorganisaatio: Lieksan kaupunki

PTV-sisältö

Liikennepuisto

Kesällä 2020 liikennepuistoa ei avata koronavirustilanteesta johtuen.


Aivan Lieksan keskustassa sijaitseva liikennepuisto on palvellut lapsiperheitä jo yli neljäkymmentä vuotta. Mahdollista on, että puistossa ajotaitoja harjoittelee jo perheen kolmas sukupolvi.


Liikennepuistossa lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä polkuautolla ja pyörällä ajaen tai jalankulkijoina. Liikennepuistossa on myös hyvin varusteltu leikkikenttä.


Liikennepuiston peruskorjauksessa uusittiin aita, ajoradan päällysteet, liikennemerkit ja leikkivälineitä. Samalla rakennettiin myös parkkipaikka, josta on turvallinen tulla puistoon. Uudet polkuautot liikennepuistoon saatiin puolestaan yrittäjiltä, jotka hankkivat sponsoriautoja liikennepuiston käyttöön.

Käyntitiedot

Lieksan Liikennepuisto