Kasvatus ja opetus pääkuva

Navigaatiovalikko

Kasvatus ja opetus

Kasvatus ja opetus

Kasvatus ja opetus

Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja koulunkäynnin aloittaminen sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen vuonna 2021
 

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuspalveluihin voi hakea tarpeen mukaan ympäri vuoden osoitteessa https://lieksa.daisynet.fi/eDaisy.

 

Esiopetus

Vuonna 2021 esiopetusikäisiä ovat 2015 syntyneet lapset. Esiopetukseen ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella tai paperilomakkeella 1.2.-26.2.2021. Paperinen lomake ja linkki sähköiseen lomakkeeseen löytyvät Lieksan kaupungin internetsivulta. Huomioithan, että Partalanmäen päiväkodin ja Keskuskoulun esiopetus siirtyvät vuoden 2021 elokuun alusta Koulukadulta Moisionkadulle osoitteeseen Moisionkatu 15.

 

Perusopetus

Vuonna 2014 syntyneiden lasten huoltajille lähetetään  päätös oppilaan koulunkäyntipaikasta (lähikoulu). Huoltaja voi hakea oppilaalle koulunkäyntioikeutta myös muuhun kuin lähikouluun tai oikeutta aloittaa perusopetus vuotta säädettyä aikaisemmin tai myöhemmin. Koulunkäynnin aloittamisen poikkeavasta hakemisesta saa lisätietoja perusopetus-otsikkoa klikkamalla.

 

Tutustumispäivä

Tutustuminen omaan kouluun ja omaan esiopetuspaikkaan järjestetään koronatilanteen niin salliessa ensimmäisen luokan ja esiopetuksen aloittaville tiistaina 11.5.2021 klo 9-11. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan erikseen.

 

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta lv. 2020-2021

Aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään Keskuskoulussa ja Rantalan koulussa, mikäli toimintaan osallistuu vähintään seitsemän 1. -2. luokan oppilasta. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien osalta oppilaille, joilla on päätös erityisestä tuesta.

Lukuvuoden 2020-2021 aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan sähköisellä lomakkeella. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen sekä paperilomake löytyvät kaupungin internetsivuilta.

Lukuvuoden 2021-2022 aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan sähköisellä lomakkeella 1.2.-26.2.2021. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen sekä paperilomake löytyvät kaupungin internetsivuilta hakuajan alettua.

 

Paperilomakkeiden palautus: Pirjo Oinonen, kaupungintalo, Pielisentie 3, 3.krs, (postiosoite: PL 41, 81701 Lieksa).

 

Lukio ja kansalaisopisto

PTV-sisältö

Lieksan yläkoulu

Lieksan yläkoulu (perusopetuksen luokat 7-9) toimii Brahea-kampuksella.

Palvelun kieli: suomi.

Perusopetus

Käyntitiedot

  • Aukioloajat
    • Maanantai—Perjantai 8.00—15.00

Muut yhteystiedot

  • Postiosoite
    • Kuhmonkatu 30
    • 81700 Lieksa