Juna

Navigaatiovalikko

Joukkoliikenne

Joukkoliikenne

 

Lentoliikenne (www.finnair.com)

Lähin reittiliikenteen lentokenttä on Joensuussa ja sinne matkaa kertyy Lieksasta n. 100 km. Lentoaikatauluja kannattaa katsoa osoitteesta www.finnair.com. Lentokentältä ei ole suoraa jatkoyhteyttä Lieksaan. Joensuusta on jatkoyhteys Lieksaan junalla ja linja-autolla. Lentokentältä pääsee suoraan Kolille kimppakyydillä. Kimppakyyti lähtee liikkeelle vain tilauksesta, joka tulisi tehdä mielellään edellisenä päivänä. Kyyti tilataan p. 020 741 4392.

 

Pohjois-Karjalan digitaalinen joukkoliikennepalvelu  POJO -sivusto

Sovelluksesta löydät tiedot juna ja bussiliikenteestä, kuntien omista asiointikyydeistä ja takseista. Jos näistä vaihtoehdoista ei löydy sinulle sopivaa kyytiä, löydät Pojon kimppakyytisivulta kattavan listan sivuista, josta kyytejä voi kysellä.

 

Linja-autot

Lieksan kaupunki sijaitsee kantatien 73 varrella, Pielisen itäisellä rannalla. Pielisen läntisellä rannalla sijaitsee Koli, joka on myös osa Lieksaa. Lieksasta on kohtuulliset linja-auto yhteydet Joensuun ja Nurmeksen suuntaan. Linja-autojen ajantasaiset aikataulut löytyvät: www.matkahuolto.fi.
 

Linja-autoliikenne (Matkahuolto.fi -sivusto):

 

JoJo Reittiopas

Ajantasaiset julkisen liikenteen vuorot, lähimmät pysäkit ja matka-ajat löytyvät Joensuun seudun joukkoliikenteen JoJo Reittioppaasta myös Lieksan alueelta.

 

Waltti-liikenne infoa

Linja-autoliikenne Lieksa-Joensuu-Lieksa  - Ely-keskuksen sivusto

Taksit

Taksiasema sijaitsee osoitteessa Asemakatu 1, 81700 Lieksa. Taksi Itä-Suomi palvelee asiakkaita Lieksassa, mutta maantieteellisistä syistä ei välitä Kolin taksitilauksia. Lieksan keskustan taksit tilataan Taksi Itä-Suomen taksikeskuksesta numerosta 0601 10100.

Kelan korvaamat taksimatkat tilataan Pohjois-Karjalan alueella numerosta 0800 302 255 eli Pro-Keskus Oy.

 

VR - junaliikenne

Lieksan juna-asemat:
- Lieksa
- Kylänlahti
- Vuonislahti

 

Liikenneturva -sivusto

 

Junaliikenne

Liikenneviraston sivusto

Kantosiipialusliikenne Lieksa-Koli-Lieksa (kesä)

Lieksa-Nurmes lentokenttä (EFLN)