Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Monolanniemen maisema- ja harvennushakkuut on aloitettu

Monolanniemen maisema- ja harvennushakkuut on aloitettu

Lieksan Kaupungin kuntatekniikkaliikelaitos aloitti maisema- ja harvennushakkuut Monolanniemessä viikolla 13. Kyseessä on hoitava hakkuu, jolla ehostetaan maisemaa. Hakkuualue on 7,4 hehtaaria, ja hakkuiden arvioitu kesto on 1–2 viikkoa.

Hakkuualueiden lähellä tulee kiinnittää erityistä huomiota turvalliseen liikkumiseen. Turvaväli harvesteriin on 90 metriä, metsätraktoriin (ajokone) 20 metriä ja puutavarankuljetusautoon 20 metriä. Koneiden ollessa rakennusten lähellä, toivotaan kuntalaisten pysyvän mahdollisuuksien mukaan sisätiloissa.

Kuntatekniikka avaa edellisvuoden tapaan palautekanavan, jonka kautta on mahdollista esittää palautetta ja toiveita taajamahakkuiden kohteena oleviin alueisiin liittyen. Yhteydenottopyynnön jättäneisiin henkilöihin kuntatekniikka on yhteydessä, kun työt ovat siirtymässä alueelle, jota yhteydenottopyyntö koskee.

Palautekanava on saatavana kaupungin internetsivuilla: https://www.lieksa.fi/osallistu-ja-vaikuta sekä osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/3c197a44-2749-4caa-882f-292d372471a4?displayId=Fin3013367

 

Lisätietoja:

Aleksi Juote, paikkatietoasiantuntija

p. 040 1044 713 / aleksi.juote@lieksa.fi

Talvinen metsä