Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan uimahalli auki koronasulun jälkeen

Lieksan uimahalli auki koronasulun jälkeen

 

Kouluihin tutustumiset järjestetään koronaohjeita noudattaen

Lieksan uimahalli avataan yleisölle keskiviikkona 12.5.2021 koronasulun jälkeen. Kaupungin valmiusryhmä päätti viime viikolla, että uimahalli avataan, mikäli koronavirustilanne pysyy rauhallisena. Lieksassa ei ole ilmennyt uusia koronatartuntoja viikon 18 aikana.

Uimahallissa noudatetaan Pohjois-Karjalassa tällä hetkellä voimassa olevaa 50 henkilön kokoontumisrajoitusta. Asiakkaita ohjeistetaan noudattamaan koronaohjeita hallissa asioidessa. Kasvomaskien käyttöä suositellaan pukeutumis- ja aulatiloissa. Lisäksi tulee huolehtia käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä.

Uimahalli avataan kesäaukiolojen mukaisesti. Voimassa olevat aukioloajat voi katsoa Lieksan kaupungin internetsivuilta: https://www.lieksa.fi/uimahalli.

 

Kouluihin tutustumispäivät järjestetään toukokuun puolenvälin jälkeen

Kouluihin tutustumiset järjestetään uusille esikoululaisille ja muille uusiin kouluihin siirtyville oppilaille viikkojen 20 ja 21 aikana. Tutustumisia porrastetaan mahdollisuuksien mukaan.

Mikäli vanhemmat osallistuvat tutustumistilaisuuksiin, suositellaan heille kasvomaskien käyttöä, turvavälien pitämistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta huolehtimista. Sisälle opetustiloihin vanhemmat eivät tänä vuonna pääse tutustumaan, mutta heillä on mahdollisuus tavata opetushenkilökuntaa ulkona. Kutsut tutustumispäiviin lähetetään viikon 19 aikana.

Muut Lieksassa voimassa olevat koronarajoitukset pysyvät voimassa 18.5. asti. Kaupungin valmiusryhmä jatkaa tilanteen seuraamista ja kokoontuu seuraavan kerran viimeistään 17.5.

 

Ajankohtaiset tiedotteet ja ohjeet:

www.siunsote.fi/korona

www.siunsote.fi/koronaviruksen-altistumispaikat

www.siunsote.fi/koronarokotukset

www.lieksa.fi/ajankohtaista-koronasta sekä Lieksan kaupungin Facebook-sivu

 

 

Lisätietoja:

Arto Sihvonen, hyvinvointijohtaja p. 040 1044 101