Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan henki on käynnistänyt muuttoaallon Lieksaan

Lieksan henki on käynnistänyt muuttoaallon Lieksaan

Lieksan kaupunki käynnisti maaliskuussa rekrytointikampanjan, jossa itäsuomalainen henkiolento, Lieksan henki, käännyttää ihmisiä muuttamaan Lieksaan ja tekemään siellä töitä. Tässä Lieksan henki on onnistunut, mikä käy ilmi videoreportaasin viimeisessä osassa. Siinä henki on käynnistänyt todellisen muuttoaallon Lieksaan.

Yksi on kuitenkin vielä käännyttämättä, Pasi Siiroinen. Vaikka Pasin ystävät ja tuttavat asuvat jo Lieksassa, Pasi välttelee sinnikkäästi hengen käännytystyötä – muun muassa “henki-imuriin” turvautuen.

Miten Pasin käy? Katso itse ja vieraile kampanjan verkkosivuilla osoitteessa: www.toitalieksassa.fi/lieksan-henki.

 

Yli miljoona nähnyt hengen

Lieksan kaupungin elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen kiittelee Lieksan hengen sinnikkyyttä kaupungin tunnettuuden lisääjänä. Nyt kun kampanja on päättymäisillään, toteaa hän sen onnistuneen yli odotusten.

"Lieksan hengen tehokkuus on yllättänyt meidät. Kampanja on tavoittanut digikanavissamme yli miljoona käyttäjää, joista yli 800 on osoittanut kiinnostusta työtarjontaamme kohtaan. Lieksa onkin juuri oikea kohde niille, jotka etsivät töitä teollisuus- tai matkailu- ja sosiaalialoilta", Saastamoinen muistuttaa.

Lieksan henki -kampanja yhdistettynä erilliseen paluumuuttajakampanjaan ja -tapahtumaan ovat aikaan saaneet jo muuttojakin Lieksaan. ”Tiedossamme on jo useampi perhekunta, joka on näiden toimenpiteiden ansiosta saanut sen viimeisen sysäyksen kotiseudulle takaisin muuttoon”, elinvoimajohtaja kommentoi tehtyjä toimenpiteitä tyytyväisenä.

Onko sinusta vastustamaan Lieksan henkeä? Ota selvää kampanjan verkkosivulla osoitteessa: www.toitalieksassa.fi/lieksan-henki. Samalla pääset tutustumaan Lieksan työmahdollisuuksiin ja asumisvaihtoehtoihin.

Rekrytointimarkkinointikampanjan tilaajana on Lieksan kaupungin hallinnoima Kohti työtä ja koulutusta -hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Videoiden ja kampanjan toteutuksesta on vastannut Mainostoimisto Kuke.

 

 

Lisätietoja:

Susanna Saastamoinen, elinvoimajohtaja, Lieksan kaupunki

susanna.saastamoinen@lieksa.fi / p. 040 1044 009