Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan henki houkuttelee ulkopaikkakuntalaisia muuttamaan Lieksaan

Lieksan henki houkuttelee ulkopaikkakuntalaisia muuttamaan Lieksaan

Lieksan kaupungin uudessa rekrytointimarkkinointikampanjassa tutustutaan Lieksan henkeen, joka kertoo miksi Lieksassa tulisi asua ja tehdä töitä.

Lieksan kaupunki julkaisi 17.3. uuden rekrytointimarkkinointikampanjan. Kampanjan osana julkaistava videoreportaasi saattaa suoda ulkopaikkakuntalaisille helpotuksen, sillä video raottaa mystisyyden verhoa kummallisten ilmiöiden taustalla.

“Oletko kuullut outoa kuiskintaa saunankiukaalta tai onko kynttilän liekki kenties puhutellut sinua napakoin sanankääntein? Mikäli vielä puheen sisältö on pitänyt sisällään äärimmäisen positiivissävytteistä informaatiota Pohjois-Karjalassa sijaitsevasta Lieksan kaupungista, on varmaa, että olet kohdannut Lieksan hengen”, kertoo videosarjan reportteri Taino Niinno.

Lieksan henki pyrkii saamaan ihmiset muuttamaan Lieksaan ja tekemään siellä töitä. Lieksan kaupunki on saanut tapauksista todistusaineistoa, ja aiheesta tehty ensimmäinen videoreportaasi on nyt katsottavissa Lieksan kaupungin Youtube-kanavalla. Ensimmäisellä Lieksan henki -videolla todistetaan hiuksia nostattavaa vaikuttajaviestintää, jota Lieksan henki auliisti kotikaupunkinsa puolesta tekee. Lieksalaisia henki kohtelee silkkihansikkain, mutta ulkopaikkakuntalaisille viesti on selvä ja kiusallisen ytimekäs: “Muuta Lieksaan!”

“Lieksan hengen perustelut ovat täysin oikeita. Lieksan kauniit maisemat, monipuoliset palvelut ja runsas kirjo avoimia työpaikkoja ovat jotain, minkä äärelle kannattaa asettua kauempaakin”, Lieksan kaupungin elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen kertoo. ”Lieksassa on tilaa itselle ja aikaa elämälle”.

Kampanjan verkkosivu löytyy osoitteesta www.toitalieksassa.fi/lieksan-henki

Rekrytointimarkkinointikampanjan tilaajana on Lieksan kaupungin hallinnoima Kohti työtä ja koulutusta -hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Videoiden ja kampanjan toteutuksesta on vastannut Mainostoimisto Kuke.

 

Lisätietoja:

Susanna Saastamoinen, elinvoimajohtaja, Lieksan kaupunki

susanna.saastamoinen@lieksa.fi / p. 040 1044 009

 

Kuvituskuva Lieksan hengen haastattelu