Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Hiirulaisen seikkailuja koko perheelle 26.1.2024 klo 9.30

Hiirulaisen seikkailuja koko perheelle 26.1.2024 klo 9.30

Teatteri Mukamas esittää Lieksan kulttuurikeskuksen Brahe-salissa perjantaina 26.1. klo 9.30 nukketeatteriesityksen Hiirulainen ja Suuri seikkailu. Koko perheen riemukas esitys yhdistelee sirkusta, tanssia ja nukketeatteria.

Esitys kestää n. 35 min ja siihen on vapaa pääsy. Koska esitykseen on katsojamääränrajoitus, niin ryhmien tulee ilmoittautua sähköpostiin paula.timonen@lieksa.fi

Hiirulainen on ystäviensä kanssa retkellä. Yhtäkkiä kumi puhkeaa pyörästä ja matkanteko vallan pysähtyy. Tästä alkaa Hiirulaisen Suuri seikkailu. Miten ystävykset ratkaisevat pulman? Onnistuvatko he paikkaamaan renkaan? Ja mitä sillä välin tapahtuu? Hiirulainen ja Suuri seikkailu on osa Teatteri Mukamaksen suosittua sarjaa Hiirulaisen tarinoista.

Teatteri Mukamas on vuonna 1979 perustettu tamperelainen ammattinukketeatteri, jonka esitykset tuovat yhteisiä elämyksiä lapsille ja aikuisille. Nuket, näyttelijät, esineet, varjot, elävä musiikki ja modernit nukketeatteritekniikat yhdistyvät kekseliäästi esityksissä.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Katarina Stycz
Koreografiat: Ringa Aflatuni
Musiikki: Edward Stycz
Näyttelijät: Raisa Kekarainen ja Kalle Uurto

Esityksen järjestää Lieksan kaupungin nuorisotoimi.

 

Tervetuloa!

 

Paula Timonen

nuorisosihteeri

p. 040 1044 115