Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Haetaan kuvanveistäjä Eva Ryynäsen ateljeekoti Paateriin kahvioyrittäjää

Haetaan kuvanveistäjä Eva Ryynäsen ateljeekoti Paateriin kahvioyrittäjää

Tarjouskilpailu kuvanveistäjä Eva Ryynäsen taitelijakoti Paaterin ylläpidon, kahvilatoiminnan ja talonmiehentehtävien hoitamisesta

 

Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen ateljeekoti Paateri on vakiintunut osa Lieksan kaupungin kulttuuritarjontaa. Paaterin on avoinna yleisölle kesällä 15.5.-15.9. neljä kuukautta päivittäin klo 10-18. Talvikaudella Paateri on avoinna hiihtolomaviikolla 8-10 päivittäin klo 10-16. Paaterissa vierailee vuosittain 6500 - 9000 kävijää, josta ulkomaisia kävijöitä noin 10%. www.lieksa.fi/paateri

Haemme nyt kahvioyrittäjää vastaamaan Paaterin ylläpidosta, kahvilatoiminnasta ja talonmiehentehtävistä ajalla 1.1.2020-31.12.2024 + optiovuodet 2025-2026.

Paaterin aukipidon hoitamiseen kuuluu rakennusten avaaminen ja sulkeminen aukioloaikoina ja tapahtumien yhteydessä, toiminen tapahtumajärjestelyiden yhdyshenkilönä, varausten vastaanottaminen, rahaliikenteen hoitaminen, kävijätilastojen tekeminen, lipunmyynnin ja opastoiminnan hoitaminen yhteistyössä Lieksan kaupungin palkkaamien oppaiden kanssa kesäkauden aikana ja galleria-kahvilan siivous.

Paaterin aukipidosta ja kahvilatoiminnasta vastaavalla toimijalla on oikeus harjoittaa kahvilatoimintaa ja matkamuistomyyntiä galleria-kahvilan tiloissa myös muina aikoina kuin virallisina aukioloaikoina. Tällöin tilaaja maksaa tilavuokran tai pääsymaksun hinnaston mukaan ja toimija vastaa tilojen tarpeellisesta ylläpidosta. Kahvilatoiminnasta vastaava toimija maksaa vuokraa galleria-kahvion tilojen käytöstä. Vuokra on 10 000 EUR asti 5 % arvonlisättömästä liikevaihdosta ja 10 000 EUR ylittävältä osin 8 %.

Talonmiehentyöt yrittäjä laskuttaa erikseen toteutumien mukaan. Tehtäviin kuuluvat:

- nurmikonleikkuu, n. 1 hehtaari
- vesakoiden raivaaminen raivaussahalla, noin kolme hehtaaria
- korsiheinän niitto metsästä ja ranta-alueelta, noin kaksi hehtaaria
- pihojen ja teiden puhdistus keväällä ja syksyllä, työskentely puhaltajalla
- kuivuneiden ja pudonneiden puiden ja oksien poisto lumien aikaan
- rakennusten lämmittäminen kerran viikossa talvella (hormien kunnossapito)
- hautapaikan hoito ja nurmikon kastelu
- suntion työt kirkollisissa tapahtumissa
- yleisen siisteyden hoito alueella

Tämän lisäksi tehtävistä museoalueen rakennusten siivouksesta sovitaan erikseen.

 

Paaterin ylläpitoa, kahvilatoimintaa ja talonmiehentehtäviä koskevat tarjoukset tulee toimittaa Lieksan kaupungin Hyvinvointilautakunnalle Lieksan kaupungin kirjaamoon, Pielisentie 3, 81700 LIEKSA tai sähköpostilla kirjaamo@lieksa.fi 28.10.2021 klo 15:00 mennessä. Tarjouksessa yrittäjän tulee kuvata kahvilatoiminnan konseptia. Millainen koulutus ja työkokemus hänellä on vastaavista tehtävistä? Kuvauksista tulisi selvitä, miten yrittäjä pystyy sitoutumaan Paaterin kahvilatoiminnan hoitamiseen ja kehittämiseen. Kesä- ja talvikauden aukioloaikojen osalta yrittäjän tulee esittää euromääräinen kuukausikohtainen tarjous tehtävän hoitamisesta.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa museonjohtaja Mikko Kero, p. 0401044150 tai mikko.kero@lieksa.fi. Tarjouksen tekemistä kiinnostuneille yrittäjille tarjotaan mahdollisuus tutustua Paaterin tiloihin viikoilla 41-42. Esittelyistä tulee sopia ennakkoon museonjohtajan kanssa.