Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Yhdessä! -tapahtuma Brahea-kampuksella 26.5. klo 11 alkaen

Yhdessä! -tapahtuma Brahea-kampuksella 26.5. klo 11 alkaen

Lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme viime keväänä suosiotaan nostattanutta Yhdessä- tapahtumaa Lieksan Brahea-kampuksen piha-alueelle 26.5.2023 klo 11-14.
Tapahtuma järjestetään useiden yhteistyökumppaneiden voimin ja luvassa on laadukasta ohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa. Juontajina toimivat Riverian opiskelijat. Tapahtuman aloittaa Riverian omista opiskelijoista koostuva yhtye The Coldnight! Tämän jälkeen saadaan nauttia Riku Sottisen ennenäkemättömästä stand-up setistä. Sottisen show ei varmasti jätä naurunystyröitä kylmäksi. Hänet nimittäin tunnetaan parhaana Lieksalaisena koomikkona.

Pääesiintyjänä näemme monipuolisesta flow’staan, koukuttavista kertosäkeistään ja vaikuttavista esiintymisistään tunnetun Ahdin. Ahti on Suomalainen rap-artisti joka tunnetaan parhaiten ”Maanantai sessarit”-nimisestä rap-sarjasta. Lisäksi hän on julkaissut useita singlejä, joita on striimattu platinaan oikeuttavat 5,8 miljoonaa kertaa. Luvassa hyytymätöntä meininkiä, laadukasta ohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa!

Tervetuloa!

Aurinkoisesti!
Yhdessä- tapahtuman tiimi

 

Lisätietoja tapahtumasta antaa
Juha Liiten
Koulutuspäällikkö, Riveria
Juha.Liiten@riveria.fi
p. +358505514281