Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Ukrainan sota ja Suomen turvallisuuspolitiikan tilanne -yleisöluento 5.5.2022 Kulttuurikeskuksen Brahe-salissa

Ukrainan sota ja Suomen turvallisuuspolitiikan tilanne -yleisöluento 5.5.2022 Kulttuurikeskuksen Brahe-salissa

Ukrainan sota ja Suomen turvallisuuspolitiikan tilanne on esillä Lieksan kansalaisopiston yleisöluennossa Kulttuurikeskuksen Brahe-salissa torstaina 5.5. klo 18.00−20.00. Luennoitsijana on Maanpuolustuskorkeakoulun sotilasstrategian dosentti Mika Kerttunen, joka vastaa myös yleisön kysymyksiin.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Mika Kerttusella on vahva kansainvälinen asiantuntemus turvallisuuspolitiikasta, sillä vuodesta 1995 alkaen hän on toiminut Maanpuolustuskorkeakoulun strategian opettajana, pääopettajana, laitoksen johtajana ja nyt sotilasstrategian dosenttina. Kerttunen on käynyt myös Norjan yleisesikuntakurssin ja palvellut strategian opettajana Ruotsin maanpuolustuskorkeakoulussa ja johtamisen laitoksen johtajana Baltian maiden maanpuolustuskorkeakoulussa. Nykyään hän työskentelee itsenäisesti ja erinäisille hallituksille kyberdiplomatian ja -turvallisuuden edistämisen ja informaatiovaikuttamisen torjumisen aloilla.

 

Lisätietoja:

Asko Saarelainen, kansalaisopiston rehtori

p. 040 1044 111