Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Taikuutta ja imitointia -esitys koko perheelle 23.9. klo 14

Lieksa 50-juhlavuoden merkeissä nuorisotoimi tarjoaa vapaa pääsyn koko perheelle taikuutta ja imitointia -esitykseen Kulttuurikeskuksen Brahe-saliin lauantaina 23.9. klo 14.00. Suositusikä on alakoululaisista ylöspäin. Esitys kestää reilun tunnin ilman väliaikaa. Taikuutta ja imitointia sekä stand up -huumoria tulevat esittämään taikuri Tapio Salomaa ja imitaattori Antti Karjalainen.

Taikuri Tapio Salomaan estraditaikaesitys sisältää visuaalisia ja hämmästyttäviä taikatemppuja jutuilla höystettynä. Välineinä käytetään usein jokaiselle tuttuja esineitä kuten sanomalehtiä, limupulloa, kananmunia, ilmapalloja, sateenvarjoa, silinterihattua, suuria pelikortteja, värikkäitä huiveja jne. Hänen esittämänsä narutemput ovat alan parhaita, mentalismiakaan unohtamatta.

Ammattitaikurina vuodesta 1996 lumonnut silmänkääntäjä Tapio Salomaa on kahdeksankertainen taikuuden SM-mitalisti, joka on tuttu myös useista TV-ohjelmista. Viimeisin mitalisijoitus on Solmu Mäkelä -taikakilpailusta vuodelta 2022.

Kuopiolainen imitaattori-koomikko "imituattori" Antti Karjalainen viihdyttää erilaisissa tilaisuuksissa vauvasta vaariin ympäri Suomen maan. Karjalaisen äänirepertuaaria löytyy niin Tarja Halosesta Tapio Rautavaaraan kuin Aira Samulinista Antti Tuiskuun. Ja näitähän riittää kaikenikäiselle yleisölle hauskuutettavaksi. Esitys sisältää niin puhe- kuin lauluimitaatioita sopivasti stand upilla höystettynä. Imitointia omaks iloks ja muiden harmiks.

Tervetuloa!

 

Lisätietoja:

Paula Timonen, nuorisosihteeri

p. 040 1044 115 / paula.timonen@lieksa.fi