Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Sari Leinonen aloittaa elokuun alussa Lieksan kaupungin vs. hallintojohtajana

Sari Leinonen aloittaa elokuun alussa Lieksan kaupungin vs. hallintojohtajana

Sari Leinonen aloittaa Lieksan kaupungin vs. hallintojohtajana 1.8. alkaen. Viransijaisuutta hän hoitaa kuluvan vuoden loppuun ja aloittaa hallintojohtajan virassa 1.1.2023 alkaen.

Koulutukseltaan uusi hallintojohtaja on kauppatieteiden maisteri ja aikaisemmin hän työskenteli kaupungin hallintosihteerinä. Ennen kaupungin palvelukseen tuloa hän teki pitkän uran Amcor Flexiblesin palveluksessa, mm. kansainvälisen myynnin ja asiakaspalvelun parissa.

Uuteen tehtävään Leinonen suuntaa innostuneena. Työnkuvan muuttumiseen hän on alkanut orientoitua jo viran hakuvaiheessa.  -Edessä on paljon uuden oppimista ja tiukka perehdytys alkaa heti tänään, hän toteaa. -Onneksi näitä töitä ei tee kukaan yksin, vaan yhteistyössä ja yhdessä. Leinonen toivookin, että myös muilla on samanlainen ajatus siitä, että työyhteisöstä löytyy tukea ja kynnys on matala kysyä apua tai antaa kehitysideoita. Kaikillahan meillä on sama tavoite, palvella kaupunkilaisia ja muita asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, ja se onnistuu parhaiten yhteen hiileen puhaltamalla, toinen toistemme työtä tukien, hallintojohtaja Leinonen tuumailee.

Lieksan kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen toivottaa uuden hallintojohtajan tervetulleeksi virkaan. -Olen iloinen siitä, että kaupungin omasta organisaatiosta löytyy halua ja osaamista hakeutua vaativiin johtotehtäviin ja kehittämään Lieksan kaupunkia, Määttänen iloitsee. -Sari sopii erinomaisen hyvin kaupungin johtoryhmään positiivisesti ja ratkaisukeskeisesti asioihin suhtautuvana joukkuepelaajana. Sarin halu oppia uutta ja kehittyä sekä johtoryhmän apu ja tuki varmistavat vaativan tehtävän haltuun ottamisen, kaupunginjohtaja jatkaa.

Sari Leinonen kertoo olevansa myös kiitollinen uudesta tehtävästään -Se on minulle erityisen hienoa, että voi omassa synnyin- ja kotikaupungissa tehdä tällaista työtä, ja työskennellä Lieksassa myös jatkossa, kuten olen saanut tehdä tähänkin asti.

 

Lisätietoja:

Sari Leinonen, vs. hallintojohtaja

sari.leinonen@lieksa.fi / 040 1044 706