Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Pöytäteatterisatuja Brahe-salissa 10.11.

Pöytäteatterisatuja Brahe-salissa 10.11.

 

Teatteri IloSeOn esittää pöytäteatterisatuja 10.11. klo 9.30 Kulttuurikeskuksen Brahe-salissa. Esitys kestää noin 35 min. ja siihen on vapaa pääsy.

 

Esitystä suositellaan 3 -vuotiaasta ylöspäin alaluokkalaisiin asti. Esitykseen on 80 paikkaa, joten ryhmien tulee ilmoittautua ja varmistaa tulonsa sähköpostilla osoitteeseen paula.timonen@lieksa.fi

 

Pöytäteatterisatuja -esitys sisältää kolme satua, joiden hahmot on koottu Maija Baricin ja Camilla Mickwitzin (v. 1986) suunnittelemasta ja valmistamasta pöytäteatteripaketista. Ensimmäinen tarina on H.C. Andersenin satuun pohjautuva seikkailu, jossa prinssi etsii todellisesta prinsessaa. Se tunnetaan myös nimellä Prinsessa ja herne. Samalla kuullaan, kuinka kettu ja korppi liittyvät tarinaan. Lopuksi toteutetaan yhdessä tuttu kansansatu kolmesta pukista. Luvassa oveluutta ja outoja tilanteita, vilpittömyyttä ja rakkautta – ja paljon rohkeutta!

 

Esitys ja sovitus: Ilona Willebrandt

Lavastus: Paavo Kärkkäinen ja Ilona Willebrandt

Teatteri IloSeOn on ammattisoolonukketeatteri, jolla on sekä esitys- että koulutustoimintaa. Pääosa ohjelmistosta on suunnattu lapsille.

 

Esityksen järjestelyistä vastaa Lieksan kaupungin nuorisotoimi.

 

Tervetuloa!

 

Lisätietoja:

Paula Timonen

Nuorisosihteeri

+358 40 1044 115